Ο «μαθητής» νίκησε τον… δάσκαλο

Μπάνβιτ και Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ ήρθαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος με τον «μαθητή» Δημήτρη Ιτούδη να νικάει (και μάλιστα εύκολα με 91-76) τον… δάσκαλό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Έλληνας προπονητής οδήγησε με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του στο 7/7 στο πρωτάθλημα, φιγουράροντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ιτούδης επέλεξε να αντιμετωπίσει τον «Ζοτς» με άμυνα ζώνης που προκάλεσε πολλά προβλήματα στη Φενέρ, η οποία όμως έδειξε κουρασμένη από τους συνεχόμενους αγώνες σε Τουρκία και Ευρωλίγκα. Ο «μαθητής» είχε και τη βοήθεια του Ανδρέα

Πιστιόλη (ήταν με τους δύο προπονητές στον Παναθηναϊκό), ο οποίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του στην Μπάνβιτ που πάει… τρένο μέχρι στιγμής, χωρίς να έχει ηττηθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η Φενέρ υπέστη τη δεύτερή της ήττα και έμεινε στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι νικητές είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Ερλ Τζέροντ Ρόουλαντ, ο οποίος σταμάτησε στους 25 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τσάρλς Έντουαρντ Ντέιβις με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Μεχία (13 πόντοι), Κούρτογλου (10 πόντοι) και Βεϊσέλογλου (10 πόντοι). Από την πλευρά των ηττημένων οι Εμίρ Πρέλτζιτς και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχαν από 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. ΜακΚάλεμπ και Κλέιζα έμειναν χαμηλά με 10 και 7 πόντους αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα