Θρίαμβος της Αλμπα επί των Σπερς (vid)!!!

Οχι δεν είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τεχνικός της Αλμπα, αλλά ο Σάσα, ο οποίος μπορεί να περηφανεύεται πως κέρδισε τους πρωταθλητές του ΝΒΑ. Τους Σαν Αντόνιο Σπερς, δηλαδή, με 94-93 σε φιλικό αγώνα στο Βερολίνο, μετά από συγκλονιστική εξέλιξη, που καθήλωσε το κοινό. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως συνεργάτης του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Τεξανούς είναι ο Ετορε Μεσίνα, ο οποίος είδε τον ΜακΛιν να σκοράρει στην εκπνοή και να αναδεικνύεται σε ήρωα της τελευταίας στιγμής για τους οικοδεσπότες (video), που προετοιμάζονται

ενόψει της φετινής Ευρωλίγκας. Και όλα αυτά ενώ ο Πάρκερ και ο Τζινόμπιλι προσπάθησαν να αποτρέψουν την ήττα των «σπιρουνιών», με τον Ντάνκαν να βλέπει στην στατιστική του, καθοριστικό λάθος στο φινάλε του ματς. Στην Αλμπα, όπου παλιότερα αγωνίστηκε ο Καλαμπόκης, ιδιαίτερα χρήσιμος αποδεικνύεται ο Χάμοντς, που είχε εμφανιστεί -επί Σκουρτόπουλου- προ πενταετίας, στο Περιστέρι. Λίγο πριν το τζάμπολ, πάντως, ο Πάρκερ παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου Ευρωπαίου παίκτη της χρονιάς για το 2013, σύμφωνα με την FIBA Europe.

Nίκη για Τρινκιέρι

Στο μεταξύ, για την 3η αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάμπεργκ των Αντρέα Τρινκιέρι και Ηλία Καντζούρη, όπως και η Μπάγερν Μονάχου, συνέχισαν με νίκες.

Τα αποτελέσματα:

Μπάμπεργκ-Χάγκεν 97-75, Ουλμ-Μπραουνσβάιγκ 81-70, Μιτελντόιτσερ-Τούμπιγκεν 90-79, Μπρεμερχάβεν-Λούντβιγκσμπουργκ 70-64 Μπάγερν-Φράνκφουρτ Σκαϊλάινερς 80-73, Τρίερ-Αρτλαντ 69-77. Πέμπτη 9/10: Κραϊσχάιλμ Μέρλινς-Γκέτινγκεν, Ολντενμπουργκ-Μπάιροϊθ. Παρασκευή 10/10: Βόννη-Αλμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα