Ο "Παπ" καθορίζει τον σχεδιασμό

Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε καλό δρόμο από τη στιγμή που έμεινε ο Βασίλης Σπανούλης στο ρόστερ, αλλά στην ομάδα του Πειραιά υπάρχει και μια μικρή (που μπορεί να γίνει μεγάλη) ανησυχία. Και ο παίκτης που… αναστατώνει τους Πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι άλλος από τον Κώστα Παπανικολάου, τον οποίο και "λιγουρεύονται" στον… μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Δεν είναι

λίγες οι ομάδες που… γλυκοκοιτάζουν τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ και μάλιστα που να τον θέλουν από τώρα! Ο Κώστας Παπανικολάου ενδιαφέρεται για να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν σκέφτεται να μετακομίσει από τώρα ή κάποια στιγμή στο μέλλον. Αν ο παίκτης αποχωρίσει από τον Ολυμπιακό άμεσα, τότε ο σχεδιασμός αλλάζει άρδην και οι "ερυθρόλευκοι" θα βγουν στην αγορά για να βρουν βασικό τριάρι. Άρα θα διαφοροποιηθούν αυτόματα και τα σχεδία για τις θέσεις των ξένων. Αυτή θα είναι και η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι η μοναδική.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι πιθανό και να μείνει στους Πρωταθλητές Ευρώπης και να κοιτάξει αργότερα το ΝΒΑ. Αν λοιπόν μείνει ο "Παπ", τότε ο σχεδιασμός της ομάδας του Πειραιά συνεχίζεται κανονικά ως έχει με τους διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο να έχουν την άνεση του χρόνου, ώστε να βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή (με τον Παπανικολάου στο ρόστερ του) αναζητά ένας βασικό σέντερ και έναν περιφερειακό που θα δώσει λύσεις, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Από την άλλη πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει και ο Παναθηναϊκός. Τι εννοούμε; Από τη στιγμή που και οι "ερυθρόλευκοι" και οι "πράσινοι" έχουν κενές θέσεις ξένων η μία ομάδα παρακολουθεί τις κινήσεις της άλλης. Κάτι που έχει γίνει και με κάποιες από τις μέχρι τώρα κινήσεις τους. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ρόστερ για να… ματσάρει αυτό του Παναθηναϊκού, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα να περιμένει λίγο, ώστε να κινηθεί ανάλογα στη συνέχεια. Αν βέβαια δεν χαλάσουν τα σχέδια από τον Κώστα Παπανικολάου…

Keywords
Τυχαία Θέματα