Ομπράντοβιτς: «Δεν ήθελα να παίξω αντίπαλος του Παναθηναϊκού»

Στην Ελλάδα...αλλά ως αντίπαλος ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος αρχικά την ερχόμενη Παρασκευή (3/1) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ...αλλά τα δύσκολα για τον ίδιο θα έρθουν όταν τα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ»

λέγοντας ότι δεν επιθυμούσε να συμβεί αυτό, καθώς για τον Παναθηναϊκό έχει ιδιαίτερα συναισθήματα, και το παιχνίδι για τον ίδιο δεν θα είναι νορμάλ όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ συμπλήρωσε πως θα βρεθεί ξανά εκεί που για 13 χρόνια ήταν το σπίτι του.

«Δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό. Το είχα πει στο παρελθόν πως επιθυμία μου θα ήταν, αν μπορούσα, να έχω το δικαίωμα επιλογής, να μην παίξω ποτέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Δεν ήθελα και δεν θέλω να σκέφτομαι την επιστροφή μου στο ΟΑΚΑ. Ποτέ δεν νιώθω καλά, όταν αντιμετωπίζω πρώην ομάδες μου. Φαντάσου τώρα με τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο έχω ιδιαίτερα συναισθήματα. Δεν θα είναι ένα νορμάλ παιχνίδι. Το γνωρίζω, αλλά δεν το σκέφτομαι. Ευτυχώς είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμα που δεν έχω χρόνο να σκεφτώ κάτι τέτοιο» για να συνεχίσει απαντώντας σχετικά με τα συναισθήματα του για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θα βρεθώ ξανά εκεί που ένιωσα σπίτι μου για 13 χρόνια. Αλλά όταν αρχίσει το ματς θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα, στους παίκτες, στην τακτική. Μακάρι να μην έβγαινε έτσι το πρόγραμμα, βγήκε όμως και είμαι επαγγελματίας».

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, είπε: «Αγωνιστικά είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί. Να παίζουμε εκτός έδρας με τον δις πρωταθλητή Ευρώπης. Εχει τον απεριόριστο σεβασμό μας και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να τον αντιμετωπίσουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Εξωαγωνιστικά θα είναι ευχάριστο γιατί θα έρθω στην Αθήνα και θα έχω επιπλέον χρόνο να δω φίλους μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα