Όλοι μέσα και... πρώτη στο ΟΑΚΑ για Λαβάλ!

Απευθείας από το ΟΑΚΑ, Ραφαήλ Αλαγάς

Είναι πλέον γεγονός, και ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, θα αγωνιστεί πλήρης, ή τουλάχιστον έχοντας διαθέσιμα στην φαρέτρα του όλα τα δυνατά... όπλα! Είχε γίνει ήδη γνωστό, από χθες το βράδυ, πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αλλά μόλις έγινε η... επισημοποίηση της κατάστασης αυτής, με την ανακοίνωση των δωδεκάδων.

Παράλληλα,

το ντεμπούτο του στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπως αυτό με την Μπαρτσελόνα, πραγματοποιεί ο Γκάνι Λαβάλ. Μετά από τέσσερα λεπτά στο Τελ Αβίβ, κόντρα στη Μακάμπι, ο Αμερικανονιγηριανός σέντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό των «πρασίνων».

Ο Τσάβι Πασκουάλ, έχει επίσης στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Μπραντ Όλεσον να δίνουν επίσης το «παρών». Η τέταρτη «τιτανομαχία», λοιπόν, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, θα γίνει με όλα τα «αστέρια», από αμφότερες τις πλευρές.

Οι παίκτες των «Μπλαουγκράνα», επίσης, επιβεβαίωσαν την φήμη που δεν τους θέλει και... τόσο αγαπητούς στην Ελλάδα, και δη στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με τον ήδη αρκετό κόσμο (δεν αποκλείεται να γεμίσει) να αποδοκιμάζει άπαντες τους Καταλανούς και τον Ναβάρο να έχει «την τιμητική του». Από πλευράς Παναθηναϊκού, πρώτοι στον αγωνιστικό χώρο, εισήλθαν οι Γιάνις Μπλουμς και Τζέιμς Γκιστ που έγιναν δέκτες θερμότατων χειροκροτημάτων.

Οι δωδεκάδες των δύο συλλόγων, λοιπόν, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Έι Τζέι Σλότερ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Αντώνης Φώτσης, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Νίκος Παππάς, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τζέιμς Γκιστ, Εστεμπάν Μπατίστα, Γιάνις Μπλουμς, Γκάνι Λαβάλ

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Τζάστιν Ντόλμαν, Μάριο Χεζόνια, Μαρσελίνιο Χουέρτας, Άλεξ Αμπρίνες, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τόμας Σατοράνσκι, Τίμπορ Πλάις, ΝτεΣόν Τόμας, Μπραντ Όλεσον, Ματσέι Λάμπε, Μπόστιαν Νάχμπαρ, Άντε Τόμιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα