Ολοκληρώνουν οι «αιώνιοι»

Την πορεία τους στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας ολοκληρώνουν σήμερα (Πέμπτη 19/12) οι δυο «αιώνιοι» με τον Παναθηναϊκό να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναφορικά με την θέση που θα τερματίσει, η οποία θα παίξει μέγιστο ρόλο στον μετέπειτα όμιλο του στο ΤΟΡ 16.

Έτσι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:45, ΔΤ) και θα πρέπει να περιμένει ως αύριο (Παρασκευή 20/12) ώστε να ολοκληρωθεί η συνάντηση ανάμεσα στην Λαμποράλ Κούτσα και την Λοκομοτίβ Κούμπαν για να γνωρίζει αν θα

βρίσκεται στην 2η, στην 3η ή στην 4η θέση. Τα σενάρια έχουν ως εξής:

Νίκη Παναθηναϊκου: 1)Σε περίπτωση νίκης της Λαμποράλ τερματίζει 2ος, 2)Με νίκη της Λοκομοτίβ ολοκληρώνει 3οςΉττα Παναθηναϊκού: 1)Σε περίπτωση νίκης της Λαμποράλ τερματίζει 4ος, 2)Με νίκη της Λοκομοτίβ ολοκληρώνει 3ος. Οι «πράσινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Νίκου Παππά και Γιόνας Ματσιούλις, ενώ για την ομάδα του Ντέιβιν Μπλατ θα απουσιάσει ο Σον Τζέιμς. Στον αντίποδα, αδιάφορος αγωνιστικά είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος ολοκληρώνει τον α' γύρο στην Πολωνία με αντίπαλο την Ζιελόνα Γκόρα (19:45, NovaSports 2) και θέλει να θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του από την αρχή της σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Γιώργο Πρίντεζη και Μίρζα Μπέγκιτς, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο τραυματίας Έισι Λο. Αδιάφορη αγωνιστικά είναι και η Ζιελόνα Γκόρα που έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα