Ολοταχώς για Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας (pics)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να κερδίζει την κούρσα της διαδοχής στην Μπαρτσελόνα, και να είναι ο προπονητής που θα πάρει την θέση που άφησε πίσω του ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο επιτυχημένος Έλληνας τεχνικός μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Ρωσία με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, την οποία κατάφερε να οδηγήσει στο Final Four και στην τρίτη θέση στην Ευρώπη, θα εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την επιτυχία, αναλαμβάνοντας

την τεχνική ηγεσία των Καταλανών, τους οποίους απέκλεισε στην προημιτελική φάση της Ευρωλίκγας.

Όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφο, Τσέμα Ντε Λούκας, ο Μπαρτζώκας έχει συμφωνήσει με την Μπάρτσα, ενώ σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ : «Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ, Αντρέι Βεντίσεφ, μου είπε πως αποδέσμευσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα», με την αποδέσμευση να κοστίζει 1 εκ. ευρώ στους Ισπανούς.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι στον δρόμο για την Βαρκελώνη ώστε να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις του με τον Ισπανικό σύλλογο.

Confirmado: Bartzokas es el elegido para el FC Barcelona Lassa

— Chema de Lucas (@chemadelucas) July 8, 2016

Kuban president Andrey Vedishev tells me he has released head coach Georgios Bartzokas to Barcelona.

David Pick (@IAmDPick) July 8, 2016

Barcelona'nın Bartzokas sevdası bitmiyor. Kuban'ın istediği €1m bonservis bedelini de ödemeyi kabul ettiler. pic.twitter.com/kepYBIcCnA

— Fersu Yahyabeyoğlu (@fersudeniz) July 8, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα