Όταν το Μιλάνο έγινε… Τελ Αβίβ!

Από νωρίς το πρωί πολύς κόσμος συσσωρεύθηκε στην πλατεία Duomo του Μιλάνο, προκειμένου να υποδεχθεί τους παίκτες και το τεχνικό team των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο Final-4 που διεξάγεται στην ιταλική πόλη. Μαζί, ασφαλώς, περίμεναν και τους εκλεγέντες ως κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης, κάποιοι από τους οποίους δε θα αγωνιστούν στο μεγάλο ραντεβού (Ντάνστον, Λάνγκφορντ, Μπογκντάνοβιτς).

Βέβαια, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί το σκηνικό, η πλατεία πιο πολύ θύμιζε ισραηλινή, παρά ιταλική πόλη. Μεγάλος

αριθμός των οπαδών της Μακάμπι κατέκλεισαν τον χώρο, προκειμένου να επιφυλάξουν, όπως και σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, αποθεωτική αποδοχή στους ανθρώπους της ομάδας τους. Οι διοργανωτές Μιλανέζοι, μάλιστα, στην πλειοψηφία τους, όπως και πέρυσι οι Λονδρέζοι, δήλωσαν άγνοια για το μεγάλο μπασκετικό γεγονός.

Επίσης, λίγο πριν αρχίσει η απονομή των βραβείων και η συνέντευξη Τύπου των προπονητών των τεσσάρων ομάδων και ενός παίκτη από καθεμία από αυτές, δημιουργήθηκε σε ειδικό χώρο της πλατείας Fan Zone, στην οποία οι φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν «αστέρες» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Σε αυτήν βρέθηκαν οι Σαλά Μεϊρί (Ρεάλ Μαδρίτης), Άλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νικολό Μέλλι (Αρμάνι Μιλάνο), Ντέιβιντ Μπλού (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και Μάρκο Τοντόροβιτς (Μπαρτσελόνα). Τη μεγαλύτερη αποδοχή του κοινού είχαν οι Χάινς και Αμπρίνες, με τον πρώτο να τυγχάνει της προτίμησης πολλών μικρών φίλων του αθλήματος και τον δεύτερο να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα του ασθενούς φύλου! Άβυσσος η ψυχή των Ιταλίδων…

Keywords
Τυχαία Θέματα