Ούτε… προπόνηση με Τρίκαλα ο Ολυμπιακός!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν ήταν στο ελάχιστο ανταγωνιστικό, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε των Τρικάλων με 84-45 και έφτασε στο «22Χ22» για τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία, ενώ ξεκουράστηκαν και αρκετοί βασικοί.

Είναι δεδομένο ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει «rotation» και θα δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που

δεν αγωνίζονται πολύ στην Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα ξεκουράζει κάποιους παίκτες – κλειδιά, όπως οι Βασίλης Σπανούλης, Μπράιαντ Ντάνστον και Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής. Μαζί του ήταν και ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας, για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σέντρικ Σίμονς που είχε μείνει για ένα μήνα περίπου εκτός παρκέ. Μάλιστα, ο Αμερικανός σέντερ είχε πολύ καλή εικόνα.

Στον αγώνα το ενδιαφέρον ήταν μόνο στην άμυνα του Ολυμπιακού και πόσο χαμηλά θα κρατούσε τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μόλις 7 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 8 στο δεύτερο, ενώ οι Πρωταθλητές Ευρώπης απέκτησαν μεγάλη διαφορά από τα πρώτα λεπτά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να κάνει «rotation». Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 25-7, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 41-15 για την ομάδα του Πειραιά. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 61-27 και τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να είναι παραγωγικός στην επίθεση, ενώ το τελικό 84-45 έδωσε ακόμη δύο βαθμούς στην ομάδα του Πειραιά.

Τα δεκάλεπτα: 25-7, 41-15, 61-27, 84-45.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Λο 8, Ντάνστον 2, Σπανούλης 3 (1), Περπέρογλου 16 (2), Παπαπέτρου 6 (1), Σλούκας 8 (1), Σίμονς 8, Μπέγκιτς 8, Πρίντεζης 22 (2τρ., 12 ριμπ.), Μάντζαρης 3 (1), Κατσίβελης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Έβανς 10 (12 ριμπ.), Περούνιτσιτς, Γιούιν 12, Γιαννακίδης 2, Πέτροβιτς, Λεκάκης, Γκρέιντζερ 12, Δεληγιάννης 2, Φούντας, Νικολόπουλος 2, Γεωργάκης 4, Μουτακαμπίρ 3 (1).

Keywords
Τυχαία Θέματα