Πίστωση στους Έλληνες!

Μπαμ και κάτω λοιπόν με το κάζο του ΠΑΟ στην Γλυφάδα με τον Ίκαρο και να λοιπόν που κάθε χρόνο ο Πρίφτης καταστρέφει το τριφύλλι! Καθώς κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός πέφτει στην παγίδα του Πρίφτη. Πέρυσι του στέρησε το πλεονέκτημα της έδρας και τον μισό και βάλε τίτλο στην Καβάλα και φέτος τον αποτελείωσε για την τρέχουσα σεζόν με τον Ίκαρο! Και όπως έλεγαν οι Ολυμπιακοί εύστοχα

"να πάρουμε τον Πρίφτη αντί του Μπαρτζώκα να κάνουμε πλάκα στους πράσινους"!

Η αλήθεια είναι ότι οι "αιώνιοι" έχουν μήκη μπροστά από τις άλλες ομάδες αλλά από την άλλη στο σύγχρονο μπάσκετ δεν κερδίζει πάντα με την φανέλα. Και γι' αυτό είχαμε το πράσινο κάζο στην Γλυφάδα με τον Πεδουλάκη ακόμα να μην μπορεί να πιστέψει τι έγινε. Πάντως πλέον ο Ολυμπιακός εξασφαλίστηκε για το πλεονέκτημα της έδρας καθώς πρέπει να χάσει και αυτός ένα ματς από μικρό αλλά και μέσα στο ΣΕΦ και με διαφορά 5π. Συνεπώς καθάρισε νωρίς την μπουγάδα αλλά έχει τα δικά του.

Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός να ψάχνει αμερικανό για την θέση του Άρμστρονγκ που η μη χρησιμοποίησή του στην Γλυφάδα κάτι σήμαινε. Οι "πράσινοι" πάντως δεν έδειχναν ότι μπορούν να πάθουν τέτοια ζημιά αφού ο Πεδουλάκης είναι έμπειρος στις κακοτοπιές και μάλιστα το ματς δεν στράβωσε νωρίς όπως πέρυσι στην Καβάλα αλλά είχε τον έλεγχο και κατέρρευσε και το χειρότερο ήταν ότι πρώτη φορά φέτος δεν υπήρξε αντίδραση. Αυτή η ήττα όπως ήρθε μάλιστα ήταν πολύ κακή για τον Παναθηναϊκό και χτυπά πολλά καμπανάκια... Και παγώνει και τον κόσμο. Θα δούμε πως θα την διαχειριστεί πλέον ο Άρτζι.

Το βέβαιο πάντως είναι και για τους δύο Έλληνες προπονητές ότι μετά από μια πρώτη καλή τους εικόνα, άρχισαν οι γκρίνιες. Για τον Μπαρτζώκα που τον σώνει η πρωτιά της Ελλάδας άρχισε η γκρίνια με την κακή διαχείριση στο ρόστερ και κάποιες επιλογές και τις ήττες στην Ευρωλίγκα και την κακή πορεία εκεί. Καθώς δεν μπορεί να διατηρήσει σε ρυθμό μια έτοιμη ομάδα. Για τον Πεδουλάκη η γκρίνια έρχεται όχι από τις ήττες αλλά από τις κακές εμφανίσεις με Φενέρ και Ίκαρο και το εκεί κάζο. Η αλήθεια είναι στην μέση. Δεν έγιναν διάδοχοι επί της ουσίας σε επίπεδο των σέρβων οι δύο Ελληνες, αλλά δεν είναι και του πεταμού. Ας τους δώσουν χρόνο.

Άλλωστε έχουν αδυναμίες και ήταν γνωστές όπως γνωστό είναι ότι για να κουμαντάρεις και ένα μεγάλο καράβι θέλεις και εμπειρία και αν την είχες στα μικρότερα, κάνεις 5-6 ταξίδια πρώτα. Συνεπώς μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο χωρίς να παραγνωρίζουμε λάθη των δύο κόουτς που και πέρυσι όμως μην ξεχνάμε τα λάθη του Ίβκοβιτς ειδικά στις επιλογές των αμερικανών. Απλά ο σέρβος τα διόρθωσε με το παραπάνω και με την δουλειά του στο παρκέ.

*Κατά τα άλλα στην 4η αγωνιστική είχαμε πολλούς ευχαριστημένους. Με πρώτο πρώτο τον Ίκαρο που πέτυχε την νίκη της ιστορίας του μετά τις αρχικές απογοητευτικές εμφανίσεις. Ο ΚΑΟΔ έκανε προπόνηση στο ΣΕΦ. Ο ΠΑΟΚ ρολάρισε με ένα καλό τρίλεπτο και γυρίζει σύντομα σχετικά και ο Χαραλαμπίδης. Το Περιστέρι κρατά και πάλι ότι έπαιξε σαν ομάδα. Ο Πανιώνιος ότι κερδίζει και ας μην έχει διάρκεια και

Keywords
Τυχαία Θέματα