Πρίντεζης στο basketblog: «Ίσως και να καθυστέρησε να έρθει ο "Παπ"»

Όταν έχεις φάει τα ντέρμπι με το… κουτάλι, είσαι αυτόματα και ένας από τους πλέον κατάλληλους για να εξηγήσεις πως ήρθε αυτή η νίκη του Ολυμπιακού. Έτσι και ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στο basketblog και τον Αχιλλέα Μαυροδόντη εξήγησε πως η ομάδα του πήρε τον ροζ φύλλο αγώνα και πως αντέδρασαν οι Πειραιώτες στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού.

Ακόμα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού που γέμισε το γήπεδο, ενώ ερωτώμενος για τον Κώστα Παπανικολάου και την επιστροφή του δήλωσε με μια δόση χιούμορ πως «Ίσως και να καθυστέρησε να έρθει ο "Παπ"»...

-Που κρίθηκε το σημερινό (σ.σ. χτεσινό) παιχνίδι;

«Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο, καταφέραμε και αντιδράσαμε, πράγμα που με την Ζαλγκίρις δεν καταφέραμε να κάνουμε. Τρέξαμε το γήπεδο, βγάλαμε πολύ ενέργεια και έτσι βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε και κερδίσαμε».

-Μίλησες για την Ζαλγκίρις. Πόσο σημαντικό ήταν το να αντιδράσει η ομάδα μετά από αυτή την ήττα;

«Κοίτα, τα ντέρμπι είναι πάντα διαφορετικά. Σίγουρα κάναμε δύο πολύ άσχημα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα χωρίς να αντιδράσουμε, πράγμα πολύ άσχημο, όμως όπως είπα τα ντέρμπι είναι διαφορετικά. Ξέραμε πως θέλουμε πάρα πολύ το πλεονέκτιμα έδρας, πράγμα που βέβαια ακόμα δεν έχει κριθεί καθώς μας περιμένουν έδρες παγίδες στη συνέχεια. Καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε ακόμα περισσότερο στην Ευρωλίγκα ουτως ώστς να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα μεθαύριο».

-Δηλαδη αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να ειανι ένα «έναυσμα» για την αντεπίθεση του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Ναι γιατι όχι; Στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να παραμένουμε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται, καθώς έχουμε αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Τωρα η Ευρωλίγκα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που πρέπει να βλέπεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, δεν κοιτάμε το επόμενο , κοιτάμε το τώρα».

-Ο κόσμος και πάλι γέμισε το γήπεδο και φώναζε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο…

«Τον ευχαριστούμε πολύ. Ξέρουμε πως ήταν περίεργη μέρα και ώρα και ήταν πολύ σημαντικό που είδαμε το γήπεδο γεμάτο. Μας έδωσε δύναμη, μας έδωσε όθηση και μακάρι να τον κάνουμε κι εμείς χαρούμενο στα επόμενα παιχνίδια».

-Προστέθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού ένας παλιός γνωριμος. Πως είναι το να βλέπεις και πάλι στα ερυθρόλευκα τον Παπανικολάου;

«Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε στην ομάδα ο Κώστας. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα και στο 3 και στο 4 μόλις βρει τον ρόλο του και τον ρυθμό του στην ομάδα. Ακόμα και στα αποδητύρια θα βοηθήσει. Ο Κώστας ήταν πάντα φίλος και θα είναι πάντα φίλος, οπότε χάρηκα πάρα πολύ με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Ίσως και να καθυστέρησε λίγο, θα μπορούσε να έρθει πιο νωρίς, αλλά πιστεύω πως στα κρίσιμα θα είναι έτοιμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα