Προς Ανδόρα ο «Thanasis» (pic)

Η γενναία προσπάθεια του Θανάση Αντετοκούνμπο να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ εδώ και τρία χρόνια, έμεινε απλώς ως ένα εξαιρετικό μάθημα για άπαντες, για την επιμονή ενός ανθρώπου να «κυνηγά» τα όνειρά του. Το 10ήμερο συμβόλαιο με τους Νιου Γιορκ Νικς, δεν είχε δυστυχώς συνέχεια, ώστε να έχουμε άλλον έναν εκπρόσωπο στο «μαγικό κόσμο» και ο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αρχίζει να αναζητεί ομάδα, όπου θα γνωρίζει πως θα έχει σημαντικό ρόλο.

Με αυτό τον τρόπο, ανοίγεται διάπλατα η «πόρτα» της Ευρώπης, με τον ίδιο να έχει εκφραστεί

μέσω του Basketblog.gr απόλυτα θετικός στην προοπτική της Γηραιάς Ηπείρου. Ο «Thanasis» μάλιστα, μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακινηθεί στην Ανδόρα, με ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για εξαιρετική πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ευρισκόμενες μόλις ένα «βήμα» προ της συμφωνίας. Το Gigantes.com, αναφέρει πως πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση της ομάδας του μικρού κρατιδίου μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας, ούσας έτοιμης να φέρει τον έναν εκ των «Αντέτο» στην ACB.

Bombazo: el Andorra está a punto de firmar a Thanasis Antetokounmpo. Así tapona y machaca (Vídeos) https://t.co/iWVipbIMEL

— Gigantes del Basket (@GIGANTESbasket) 6 Αυγούστου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα