«Ψήφισε» κρουαζιερόπλοιο η Team USA

Μία... παράδοση 28 ετών θα συνεχίσει η Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία αποφάσισε για ακόμη μία φορά να μη διαμείνει στο Ολυμπιακό Χωριό, προτιμώντας να έχει την ησυχία της. Η Team USA βέβαια, δέχθηκε και πρόσθετη ενθάρρυνση λόγω των κακών συνθηκών που επικρατούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με πολλά προβλήματα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά, αποφασίζοντας τελικά να περάσει τις μέρες της στη βραζιλιάνικη πόλη, σε κρουαζιερόπλοιο.

Το Silver Cloud,

είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον Μάικ Σιζέφσκι και τους παίκτες του, με τους Αμερικανούς να μένουν σε κρουαζιερόπλοιο για πρώτη φορά, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Όπως ανέφερε, ασφαλώς, ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, Κρεγκ Μίλερ, από το 1988 επιλέγουν μονίμως να βρίσκονται εκτός Ολυμπιακού Χωριού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αδιαφορούν για τους υπόλοιπους συναθλητές τους. «Η Team USA δεν έχει μείνει σε Ολυμπιακό Χωριό από το 1988 κι έπειτα. Παρόλ' αυτά, οι ομάδες μας είναι πάντα πολύ ένθερμες στο να στηρίζουν τους υπόλοιπους αθλητές των ΗΠΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τα μέλη της πολυεθνικής εταιρείας, Cisco, να μοιράζονται τον ίδιο χώρο.

Την ίδια επιλογή έκανε και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών, με την ομοσπονδία να έχει γνώση της κατάστασης που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό και να στέλνει τις παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο επίσης σε κρουαζιερόπλοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα