"Σερβίρεται" το… κυρίως πιάτο

Με τέσσερις αναμετρήσεις… σερβίρεται αύριο το "κυρίως πιάτο" της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Κολοσσός θα υποδεχτεί τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Καβάλα θα υποδεχτεί τον ΚΑΟΔ με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη σωτηρία. Ο Ηλυσιακός θα υποδεχτεί

τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ ο Πανελευσινιακός τον Πανιώνιο. Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με αντίπαλο το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, ενώ τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ-ΙΚΑΡΟΣ
Οι γηπεδούχοι υποδέχονται τον Ίκαρο Καλλιθέας σε ένα παιχνίδι, όπου χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη. Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θέλει τους δύο βαθμούς, προκειμένου να ξεφύγει από την… επικίνδυνη ζώνη. Ο Κολοσσός θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, όπως και ν βάλουν στο κλίμα της ομάδας τον Αλάμπι, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες.
Κλειστό: Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ρόδου
Ώρα: 16:00.
Κομισάριος: Στ. Βιτζηλαίος.
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αλέξανδρος Ψαριανός, Βασίλης Τσώνος

ΚΑΒΑΛΑ-ΚΑΟΔ
Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής και έτσι το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Καβάλα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να επιβληθεί της ομάδας της Δράμας που από την πλευρά της με "διπλό" παίρνει σημαντικό προβάδισμα για τη σωτηρία. Για ακόμη μία φορά πάντως το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο, κάτι που είναι σαφώς υπέρ της Καβάλας.
Κλειστό: ΔΑΚ Καλαμίτσας.
Ώρα: 16:00 (ET-1).
Κομισάριος: Αναστάσιος Μούστος.
Διαιτητές: Γεώργιος Τανατζής, Αναστάσιος Μάνος, Κυριάκος Ταβουλαρέας.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τους Αμερικανούς του, ο Ηλυσιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πατρών και να διεκδικήσει μία ακόμη νίκη που θα δώσει στον σύλλογο σημαντικό προβάδισμα παραμονής. Οι γηπεδούχοι δείχνουν αποφασισμένοι για το συγκεκριμένο ματς, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν το "διπλό", προκειμένου να… κλειδώσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Κλειστό: Δημοτικό Γήπεδο Iλισίων.
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Γιώργος Ορφανός.
Διαιτητές: Σπυρίδων Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Δημήτρης Μπήτης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Αυτό το παιχνίδι είναι από τα τελευταία… χαρτιά του Πανελευσινιακού για τη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Basket League ΟΠΑΠ. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί από την πλευρά του ο Πανιώνιος που θέλει τους δύο βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Όπως και να έχει οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και η ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων μόνο ως έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί.
Κλειστό: 2ο Κ.Γ. Ελευσίνας.
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Χάρης Τασούλας.
Διαιτητές: Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μετά το μεγάλο "διπλό" στη Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία απέναντι στο Περιστέρι στο κλειστό του ΟΑΚΑ να… χαλαρώσει και να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σεζόν. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα που μπορεί να τους βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Κλειστό: ΟΑΚΑ (κεκλεισμένων των θυρών).
Ώρα: 17:00 (ET-1).
Κομισάριοι: Παναγιώτης Σγουρός, Ανδρέας Κόκκορης.
Διαιτητές: Ανέστης Πανταζής, Θανάσης Δεσλής, Απόστολος Νικολούλης

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πριν μερικά χρόνια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο και σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να κάνουν μία καλή εμφάνιση, καθώς τις τελευταίες αγωνιστικές η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση και να δείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Κλειστό: Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.
Ώρα: 19:00 (ET-1)
Κομισάριος: Αλέξανδρος Σιμητόπουλος.
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Κωνσταντίνος Ξενικάκης, Δημήτρης Τζαφλέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα