"Σκόρπισε" τον τρόμο η Αρμάνι Μιλάνο

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016 η Αρμάνι Μιλάνο, καθώς συνέτριψε τη Σάσαρι με 87-50 στα πλαίσια της 15η αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, "σκορπώντας" τον τρόμο στους διώκτες της.

Η αντίπαλος του Άρη στους "32" του Eurocup, χάρη στο "καταιγιστικό" της δεύτερο δεκάλεπτο(31-10 επίμέρους σκορ) έκλεισε το πρώτο μέρος στο +27(47-20), μετατρέποντας μια θεωρητικά δύσκολη αναμέτρηση σε... περίπατο, φτάνοντας πολύ εύκολα στο τελικό 87-50. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές

ήταν ο Τζαμέλ ΜακΛιν με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τον Τσιτσιαρίνι να τον ακολουθεί με 14 και τους Μάτσβαν και Μπάρατς να προσθέτουν από 12 και 10 πόντους αντίστοιχα. Καλή μεφάνιση πραγματοποίησε και ο Όλιβερ Λαφαγιέτ με 8 πόντους και 7 ασίστ. Από πλευράς Σάσαρι, Στίπετσεβιτς και Βαρνάντο ήταν οι μοναδικοί που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων, σημειώνοντας από 11, ενώ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ τελείωσε τον αγώνα με 2 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα ο πρώην "ερυθρόλευκος" αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, μιας και υπέπεσε σε δύο αντιαθλητικά φάουλ. Πλέον η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα ανέβασε το ρεκόρ της στο 11-4, παραμένοντας στην κορυφή, με τη Σάσαρι να υποχωρεί στο 9-6.

Keywords
Τυχαία Θέματα