Σκοτ, με τη βούλα

Το γράψαμε; Ισχύει!...
Ο Έρνεστ Σκοτ είναι και επίσημα κάτοικος Ιλισίων. Το basketblog.gr την Παρασκευή 22 Ιουνίου (με τίτλο "Σκοτ προ των πυλών") σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ηλυσιακού για τον πρώην παίκτη του Περιστερίου και το Σάββατο 23 Ιουνίου (με τίτλο "Έρνεστ… Ντικούδης") για την εξέλιξη της συμφωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE

Hλυσιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ernest Scott (Έρνεστ Σκοτ). Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας του, αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος γνωρίζει τις δυνατότητες του 30χρονου παίκτη, από την κοινή πορεία τους στο Περιστέρι.

Με ύψος 2μ01 και υψηλό ποσοστό ευστοχίας από την γραμμή των 6μ75, ο νέος Αμερικάνος του Ηλυσιακού, καλύπτει επάξια τις θέσεις των φόργουορντ, αποτελώντας υπερπολύτιμο "εργαλείο" στα χέρια του προπονητή.

Πριν τη διετή παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σκοτ έχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη με την Τριέρ, ενώ είναι απόφοιτος του Valdosta State University.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία κινήθηκαν συντονισμένα για να αποκτήσουν τον παίκτη, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα