Στοίχημα: Αμφίρροπο ματς στο Τελ Αβίβ

Τετάρτη σήμερα (07/12) και το κουπόνι μπάσκετ περιλαμβάνει αναμετρήσεις από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εμείς καταλήγουμε σε τετράδα προτάσεων (μία από Euroleague, μία από FIBA Champions League και δύο από Eurocup).

Ξεκινάμε με τη Euroleague, όπου θα μας απασχολήσει η συνάντηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ

με την Μπάμπεργκ. Με ρεκόρ 5-5 συνεχίζει στην διοργάνωση η Μακάμπι που ηττήθηκε εντός από την Εφές με 77-96. Η κακή άμυνα ήταν από την αρχή το κακό στοιχείο της Μακάμπι γι’αυτό και έμεινε πίσω 40-47 στο πρώτο ημίχρονο όμως βελτιώθηκε αισθητά στην τρίτη περίοδο και με επιμέρους 23-16 ισοφάρισε σε 63-63. Η Μπάμπεργκ ηττήθηκε για έβδομη φορά οριακά, από την ΤΣΣΚΑ με 88-90 και συνεχίζει με ρεκόρ 2-8 στην διοργάνωση. Όλα πήγαν στραβά στα πρώτα 26 λεπτά μένοντας πίσω 30-41 στο ημίχρονο, 34-51 στο 23’ και 43-57 στο 26’ όμως άμεσα αντέδρασε και μείωσε 58-61 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Από εκεί και πέρα οι ομάδες πήγαν μαζί μέχρι το τέλος, στα 10” πριν τη λήξη του αγώνα ο Βοροντσέβιτς έκανε το 86-88, στα 8” ο Στρέλνιεκς έκανε το 88-88 και τελικά στη λήξη του αγώνα ο Φριτζόν έδωσε τη νίκη στην ΤΣΣΚΑ. Η αντίδραση που έβγαλε η Μπάμπεργκ με την ΤΣΣΚΑ, γυρίζοντας το ματς από το -17 δείχνει πολύ απλά ότι η αξία της ομάδας είναι για πιο ψηλά βαθμολογικά. Σήμερα με τη Μακάμπι η Μπάμπεργκ έχει πιθανότητες ακόμα και νίκης αφού έχει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τους εξαιρετικούς σκόρερ της ισραηλινής ομάδας, επομένως η επιλογή είναι η Μπάμπεργκ +5.5. Άλλωστε το μοτίβο «λέει» ότι θα ηττηθεί πάλι στο τελευταίο λεπτό.

Ζευγάρι επιλογών από Eurocup

Πάμε και στο Eurocup, όπου η πρώτη μας πρόταση έρχεται από το παιχνίδι της Λοκομοτίβ Κούμπαν με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν παρουσιάστηκε πολύ καλή στο Ουλμ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 105-101 στην παράταση. Συνεχίζει με ρεκόρ 2-4 στον όμιλο D ενώ η Χάποελ προέρχεται από το νικηφόρο 81-69 επί της Ολίμπια, που διαμόρφωσε το ρεκόρ της στο 4-2. Την Κυριακή η Κουμπάν έκανε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση και νίκησε το «θηρίο» ΤΣΣΚΑ με 83-74 στα πλαίσια της VTB League. Φυσικά αυτή η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, κάτι που είχε καταφέρει μέχρι σήμερα μόνο η Νταρουσάφακα, αποδεικνύει πως η Κουμπάν βελτιώνεται μέρα με την ημέρα έχοντας τον Ομπράντοβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Βαθμολογικό κίνητρο σοβαρό δεν υπάρχει (αμφότερες έχουν ήδη σφραγίσει την πρόκριση), όμως η Κουμπάν χρειάζεται κι άλλες σημαντικές νίκες για να ανεβάσει ψυχολογία ώστε να παίξει όπως αναμενόταν αλλά δεν τα κατάφερε με την παρουσία του Κατσικάρη στον πάγκο της. Καλή επιλογή η Κουμπάν -3.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μπούντουτσνοστ με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Η Μπούντουσνοστ είχε ρεπό την περασμένη εβδομάδα, έμεινε λοιπόν στο ρεκόρ 0-6, και εν συνεχεία ηττήθηκε από την ΜΖΤ με 96-90 για την Αδριατική λίγκα. Η Ζενίτ πήρε μεγάλο διπλό επί της Μούρθια με 77-90, συνεχίζει με ρεκόρ 4-2 στον όμιλο C, και το Σαββατοκύριακο «ξεκουράστηκε» αφού δεν είχε αγώνα για την VTB League. Η Μπούντουτσνοστ είναι απογοητευτική από την αρχή της διοργάνωσης, έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό και σήμερα υποδέχεται την Ζενίτ με την οποία είχε κάνει την καλύτερή της εμφάνιση στην διοργάνωση με ήττα 84-79 στη Ρωσία. Η βαθμολογική αδιαφορία του αγώνα ωθεί στην επιλογή του Over 162.5 το οποίο επαληθεύθηκε και στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους.

Over στην Πόλη

Κλείνουμε με FIBA Champions League, όπου θα μας απασχολήσει η συνάντηση της Μπεσίκτας με τη Σαρλερούα. Η Μπεσίκτας ηττήθηκε 89-83 από τη Λούντβιγκσμπουργκ κι έπειτα νίκησε 75-91 στην έδρα της Μπαλικεσίρ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Κοινώς... δεν υπάρχει πλέον αήττητη ομάδα στη διοργάνωση. Η Σαρλερουά πέτυχε σημαντική νίκη στην Ουγγαρία επί της Ζολνόκι με 74-79 και συνεχίζει με ρεκόρ 3-4 στον όμιλο Ε. Δεν υπάρχει κανείς να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας, κανείς να την απειλήσει οπότε θα είναι σίγουρα στην πρώτη θέση αν και απομένουν επτά αγώνες για τη λήξη της πρώτης φάσης. Βέβαια, στο τελευταίο δίμηνο «βγάζει» κούραση, κάτι που αντικατοπτρίζεται στους πόντους που δέχεται. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι δέχθηκε 84 από την Γαλατασαράι, 74 από την αδύναμη Ζολνόκι, 81 από την Μπουγιουκτσεκμετσέ, 89 από τη Λούντβιγκσμπουργκ, 75 από την Μπαλικεσίρ και η αντίδρασή της ήταν η δεδομένη, χρησιμοποίησε τα εξαιρετικά επιθετικά «όπλα» που διαθέτει να πετύχει νίκες. Η Σαρλερουά είναι ομάδα απρόβλέπτη με άσχημες αμυντικές επιδόσεις και πολύ συχνά δίνει ταχύτατο ρυθμό στα παιχνίδια της, κάτι που επαληθεύθηκε στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους με το 75-92 της Μπεσίκτας στο Βέλγιο. Καλή επιλογή το Over 160.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα