Στοίχημα: Κοντράρει τη Φενέρ η Νταρουσάφακα

Τετάρτη (21/12) σήμερα και η αγωνιστική δράση στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Για το FIBA Champions League 12 αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα από τις 17:30 και μετά, ενώ για την Euroleague θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες. Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει και στα δυο «μέτωπα», με την

ΑΕΚ να φιλοξενείται από την Μπεσίκτας, τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τη Βαρέζε, ενώ ο ΠΑΟ έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο. Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί σε ένα παιχνίδι από κάθε διοργάνωση. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Μπορεί η Νταρουσάφακα στο ντέρμπι της Πόλης

Το πρώτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι αυτό ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Νταρουσάφακα, με τις δυο τούρκικες ομάδες να θέλουν τη νίκη όσο τίποτα. Το συγκρότημα του Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-4, είναι καλό αλλά όχι σταθερό μέχρι στιγμής, όντας ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο προέρχεται από την ήττα με 81-70 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ για την τούρκικη λίγκα, επικράτησε δύσκολα με 98-102 της Γκαζιάντεπσπορ μετά από παράταση.
Η Νταρουσάφακα από την πλευρά της βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 6-6, οριακά εντός της οκτάδας που θα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο και κόντρα στη Φενέρ θα ψάξει μια μεγάλη νίκη ώστε να εδραιώσει τη θέση της. Προέρχεται από το θρίαμβο με 81-68 επί της Ρεάλ παίζοντας καλό μπάσκετ και στις δυο άκρες του γηπέδου, η ψυχολογία των παικτών εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά από αυτήν την επιτυχία και άπαντες δείχνουν έτοιμοι για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν πιο έτοιμοι για ένα ντέρμπι σαν αυτό, και το χάντικαπ των 6,5 πόντων φαντάζει υψηλό. Θα επιλέξουμε του φιλοξενούμενους με +6,5 πόντους, μιας και η Φενέρ ακόμη και όταν κερδίζει, δεν το κάνει εύκολα αι με μεγάλες διαφορές.

Λίγοι πόντοι στο Όλντενμπουργκ

Όλντενμπουργκ και Ρόζα Ράντομ διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 21:00 στη Γερμανία, με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη, μιας και αμφότερες διεκδικούν μια θέση στην πρώτη τετράδα του τρίτου ομίλου, ώστε να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions league. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του γκρουπ με ρεκόρ 5-4, δείχνουν αρκετά ασταθείς μέχρι στιγμής όντας ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο, διαθέτοντας μετριότατη επίθεση (648 πόντοι σε εννιά ματς) και πολύ καλή άμυνα (634 πόντοι σε εννιά ματς). Προέρχονται από μια κακή εβδομάδα γνωρίζοντας την ήττα τόσο από τη Βιλερμπάν, όσο και από την Γκίσεν για τη Γερμανική λίγκα, έτσι άπαντες θέλουν την επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στη Ρόζα Ράντομ. Το έργο των Γερμανών είναι αρκετά βατό, ωστόσο για να πετύχουν το στόχο τους θα πρέπει πρώτα οι ίδιοι να αφήσουν πίσω τους τον κακό τους εαυτό.

Η Ρόζα Ράντομ, από την πλευρά της, φιγουράρει στην προτελευταία θέση του γκρουπ με ρεκόρ 3-6 και κάθε αγωνιστική που περνάει, η πρόκριση απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Η πολωνική ομάδα προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 63-79 από τη Βέντσπιλς, ωστόσο κέρδισε την Πρόκομ με 70-67 για την εγχώρια λίγκα και έτσι ταξιδεύει στη Γερμανία με ανεβασμένη ψυχολογία. Θέλει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση, ωστόσο οι μόλις 251 πόντοι που έχει σημειώσει σε τέσσερα παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» της, δεν της αφήνουν πολλές ελπίδες. Αμφότερες βρισκονται σε κακό «φεγγάρι», σκοράρουν ιδιαιτέρως χαμηλά το τελευταίο διάστημα, έτσι η επιλογή του Under θεωρείται η πιο ασφαλής. Το όριο βρίσκεται στους 145.5 πόντους.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα