"Στοπ" της Λιμόζ στην... "ασταμάτητη" Βαλένθια

Τέλος στο εντυπωσιακό 28-0 που "έτρεχε" η Βαλένθια σε Ισπανία και Ευρώπη από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου έβαλε η Λιμόζ, επικρατώντας με 92-72 μέσα στην έδρα των "νυχτερίδων" στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Last-32 του Eurocup.

Oι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +6(15-21), ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν σιγά-σιγά τα "πατήματα" τους, με την ανάπαυλα του ημιχρόνου να βρίσκει το σκορ ισόπαλο με 41-41. Η ομάδα του Ντούσκο Βουγίοσεβιτς ήταν

αποφασισμένη να πετύχει ότι δεν είχε καταφέρει καμία άλλη έως τώρα και με "όπλο" την επιθετική της λειτουργία ανέκτησε το προβάδισμα με 65-58 στο 30'. Οι "λιμουζό" ήταν καταιγιστικοί και στα τελευταία λεπτά και με επιμέρους 27-14 στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν άφησαν κανενα περιθώριο στο συγκρότημα του Πέδρο Μαρίνεθ, υποχρεώνοντας το έτσι στην πρώτη του ήττα μετά σε 29 αναμετρήσεις σε ACB και Εurocup.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπονγκού-Κολό με 23 πόντους, με τους Τραορέ και Ντάνιελς να τον ακολουθούν με 18 πόντους έκαστος, ενώ άλλους 13 πρόσθεσε ο Σαφάρτζικ. Από πλευράς ηττημένων, Ντούμπλιεβιτς και Χάμιλτον ήταν οι μόνοι που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με 16 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα