Συμπλήρωσε το καρέ η Ιντιάνα (vid)

Οι Ιντιάνα Πέισερς είναι η τελευταία (χρονικά) ομάδα που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους τελικούς της Περιφέρειας (Ανατολή) καθώς χθες το βράδυ επιβλήθηκαν εντός έδρας των Νιου Γιόρκ Νικς (106-99) κάνοντας το 4-2 στη σειρά. Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη δύναμη της έδρας της και με τον Λανς Στίφενσον (25 πόντοι, 10 ριμπάουντ) να εξελίσσεται σε "παράγοντα Χ" πήρε τη νίκη - πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής.

Συγκλονιστικός για τους "Ινδιάνους" ήταν ο Ρόι Χίμπερτ (21 πόντοι, 12 ριμπάουντ), ο οποίος έλεγξε τους αιθέρες στις δύο ρακέτες, ενώ καθοριστική

ήταν και η συμβολή των Πολ Τζορτζ (23 πόντοι) και Ντέιβιντ Ουέστ (17 πόντοι), οι οποίοι συμπλήρωσαν το καρέ της νίκης για την Ιντιάνα.

Στην αντίπερα όχθη, η επιθετική έξαρση του Καρμέλο Άντονι (39 πόντοι) δεν ήταν αρκετή για να δώσει στους Νιου Γιόρκ Νικς παράταση ζωής στο κυνήγι της πρόκρισης. Δεύτερος σκόρερ για την ομάδα του Μάικ Γούντσον ήταν ο Ιμάν Σάμπερτ (19 πόντοι), ενώ ο Τζέι Αρ Σμιθ είχε νταμπλ νταμπλ (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Έτσι, οι Ιντιάνα Πέισερς θα αντιμετωπίσουν τους Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς της Ανατολής ευελπιστώντας να κάνουν ακόμα μία υπέρβαση (ακόμα πιο μεγάλη) και να προκριθούν στους μεγάλους τελικούς του ΝΒΑ κυνηγώντας το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Το πανόραμα των πλέι οφ:

ΑΝΑΤΟΛΗ

Προημιτελικά
Μαϊάμι Χιτ (1) - Μιλγουόκι Μπακς (8) 4-0
Μπρούκλιν Νετς (4) - Σικάγο Μπουλς (5) 3-4
Νιου Γιόρκ Νικς (2) - Μπόστον Σέλτικς (7) 4-2
Ιντιάνα Πέισερς (3) - Ατλάντα Χοκς (6) 4-2

Ημιτελικά
Μαϊάμι Χιτ (1) - Σικάγο Μπουλς (5) 4-1
Νιου Γιόρκ Νικς (2) - Ιντιάνα Πέισερς (3) 2-4

Τελικός
Μαϊάμι Χιτ (1) - Ιντιάνα Πέισερς (3)

ΔΥΣΗ

Προημιτελικά
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1) - Χιούστον Ρόκετς (8) 4-2
Λος Άντζελες Κλίπερς (4) - Μέμφις Γκρίζλις (5) 2-4
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Λος Άντζελες Λέικερς (7) 4-0
Ντένβερ Νάγκετς (3) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6) 2-4

Ημιτελικά
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1) - Μέμφις Γκρίζλις (5) 1-4
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6) 4-2

Τελικός
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Μέμφις Γκρίζλις (5)

Keywords
Τυχαία Θέματα