Συγχαρητήρια και από Ελευσίνα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε ιστορία στο draft του ΝΒΑ και πλέον απολαμβάνει της αναγνώρισης ουκ ολίγων συλλόγων του ελληνικού μπάσκετ. Ένας εξ αυτών, είναι και ο Πανελευσινιακός, ο οποίος έχει τις δικές του σχέσεις με την οικογένεια Παπαγιάννη, μιας και βρίσκεται στις τάξεις του ο αδερφός του παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς, Μηνάς, ενώ υπάρχει ασφαλώς και η καταγωγή τους από τα γειτονικά Μέγαρα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Παπαγιάννης Νο 13 NBA Draft 2016! Είναι

μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για την ελληνική καλαθοσφαίριση. Ο (και) δικός μας Γιώργος Παπαγιάννης, νυν παίκτης του Παναθηναϊκού, πέτυχε τη μεγαλύτερη θέση -13η- Έλληνα αθλητή στα NBA Drafts! Μέσω των ανταλλαγών που γίνονται στο ΝΒΑ τα δικαιώματά του πλέον ανήκουν στη φημισμένη ομάδα των Sacramento Kings, στην οποία ήδη αγωνίζεται ο Έλληνας σέντερ Κώστας Κουφός.

Ο Πανελευσινιακός εκφράζει στο Γιώργο Παπαγιάννη και στην οικογένειά του τα θερμά συγχαρητήρια! Άλλωστε ο παίκτης και η οικογένειά του, από τη γειτονική μας πόλη των Μεγάρων, συνδέονται και με το σύλλογο μας αφού ο μικρότερος αδελφός του, Μηνάς Παπαγιάννης, αγωνίζεται στην ακαδημία του Πανελευσινιακού! Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον αγαπητό μας Γιώργο και πολύ σύντομα να έχει συμπαίκτη του στο ΝΒΑ τον αδελφό του, Μηνά! Η επιτυχία του αθλητή, μαζί με τις αντίστοιχες της οικογένειας Αντεντοκούμπο, αποδεικνύουν ότι στην καλαθοσφαίριση όποιος εργάζεται σκληρά για την προσωπική του αθλητική αγωνιστική ανάπτυξη ανταμείβεται αφού πάντα υπάρχουν μάτια που βλέπουν και κρίνουν, όπου κι αν παίζει ο κάθε παίκτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα