Συμφώνησε με Ντουμπέ!

Στη συμφωνία με τον Μάσε Ντουμπέ προχώρησε ο Κολοσσός ενόψει της συνέχειας της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό περιφερειακό παίκτη, ο οποίος έχει πολύ καλή επαφή με το καλάθι, καθώς με τη φανέλα του Νόρθγουντ μετρούσε μέχρι πρόσφατα 19.3 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά.

Ο Ντουμπέ είναι Γάλλος και έχει ύψος 2μ03. Είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου του 1987 και μέχρι πρότινος ήταν στο Κολέγιο Νόρθγουντ. Αξίζει να αναφέρουμε πως την πρώτη χρονιά είχε 537 πόντους και 223

ριμπάουντ, κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη στην Sun Conference, ενώ έχει κάνει και ρεκόρ πόντων 38, απέναντι στο Ξαβιέρ.

Ο Ντουμπέ είναι πολύ καλός σουτέρ από τη γραμμή των 6μ75, καθώς κατέχει το ρεκόρ στο κολέγιό του σε τρίποντα με 48.4%.

Στο παρελθόν ο Γάλλος έχει αγωνιστεί και στη Σολέ, ενώ μετείχε στα Ντραφτ του 2012, χωρίς να τον επιλέξει κάποια ομάδα με αποτέλεσμα να φορέσει τη φανέλα της Ράντφορντ (Pre-Draft Team). Ο Ντουμπέ, αγωνίζεται κυρίως στη θέση του φόργουορντ και είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα