Τα κάνε πάνω της η «αρκούδα»…

Σημασία δεν έχει καμία φορά τι έχεις κερδίσει, αλλά ίσως ακόμα περισσότερο τι έχεις χάσει και εκεί είναι που πρέπει κατά βάση να γίνεται η κριτική και για αυτό τα χώνει και ο Σωτήρης Γεωργίου στον Πασκουάλ… Γιατί αγαπητέ αν έχουμε μία ομάδα με μπάτζετ 40 εκατομμύρια λέω εγώ και έχεις πάρει ένα τρόπαιο στα 15 χρόνια, όταν οι άλλοι παλεύουν με τις σφεντόνες σχεδόν, δεν μπορεί να υπερηφανεύεσαι…

Αν είσαι ΤΣΣΚΑ λοιπόν και έχεις αυτό το μπάτζετ, έχεις αυτή την ομάδα, με τα κενά της να το δεχθώ εγώ στην περιφέρεια και ένα από

τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη, δεν μπορεί να χάνεις από αυτή την Μακάμπι. Την τιμάμε την σεβόμαστε την ισραηλινή ομάδα, έχουμε πει ότι δεν μπορεί να την ξεγράφεις ποτέ και να την θεωρείς δεδομένη, αλλά δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι η ΤΣΣΚΑ θα καταλάβει πόσο εύκολος αντίπαλος είναι αυτή η ομάδα, όταν θα χάσει στον τελικό, είτε από την Ρεάλ είτε από την Μπαρτσελόνα ανεξάρτητα ποιος θα είναι στον τελικό.

Ο Μεσίνα μπορεί να έχει δικαιολογίες, όταν έχει χάσει τίτλο ή έχει αποκλειστεί από τον Ομπράντοβιτς άντε και από τον Ίβκοβιτς, αλλά και από τον Μπλατ, χωρίς να θέλουμε μα μειώσουμε τον αμερικανοϊσραηλινό, που πιστώνεται την φετινή επιτυχία, κατά το μεγαλύτερο μερίδιο, αφού η ισραηλινή ομάδα, είναι ομάδα του προπονητή.

Είσαι στους 4 πόντους και έχει τάιμ άουτ και δεν λες να πάνε σε αλλαγές και να μην αφήσουν τον Μπλου να σουτάρει…; Και δεν συμφωνώ με τον ισχυρισμό, ότι φάουλ κάνεις στους 3 και όχι στους 4 πόντους. Τα τεχνικά δεν μας απασχολούν και πολύ, έχουν γίνει προπονητικά και άλλα λάθη.. Επίσης ο Χριάπα, πόσο «χεσμέν…» ήταν στην τελευταία φάση που έχασε μόνος του την μπάλα, με τον τρόμο μην κάνει λάθος και μην του γίνει φάουλ, είναι ένα ακόμα δείγμα, ότι η ΤΣΣΚΑ είναι λούζερ….

Τουλάχιστον μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι εμείς, αλλά και όσοι το είδαν από την τηλεόραση που είχαμε ένα τέτοιο παιχνίδι, με τέτοια εξέλιξη και δύο έλληνες πλέον στον τελικό, έστω σαν αντιπάλους.. Ελπίζουμε μόνο να είναι ανάλογο το Ελ Κλάσικο, που από αυτό είχαμε προσδοκίες… αρχικά και αγωνιστικά να μας αποζημιώσει μία διοργάνωση με πολλά κενά και ατέλειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα