Θέλει να κρατήσει τον Ιτούδη ο Βατούτιν

Λίγο μετά την κατάκτηση του Final Four από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Βερολίνο, o ισχυρός άντρας της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν δήλωσε πως θέλει να κρατήσει το Δημήτρη Ιτούδη στην ομάδα και του πρότεινε επέκταση συμβολαίου, με τον Έλληνα προπονητή να μην έχει απαντήσει ακόμα οριστικά. Επίσης, αναφέρθηκε και στο ξέσπασμα που είχε, με τη λήξη της αναμέτρησης με τη Φενέρ, λέγοντας πως ήταν μια "έκρηξη συναισθημάτων".

Αναλυτικά:

Ιτούδης παραμένει. Τουλάχιστον μέχρι το πρωί (γέλια). Θέλω να σας πω ότι πριν τον τελικό - και το τονίζω αυτό - είχα συνάντηση με τον ατζέντη του Ιτούδη και του πρότεινα επέκταση συμβολαίου. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνει. Να ρωτήσετε τον ίδιο. Ο Ιτούδης κατάφερε να νικήσει τον δάσκαλό του σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Είναι ένας μοντέρνος προπονητής, με νέα φιλοσοφία, οι παίκτες τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται.

Είμαστε πρωταθλητές και το αξίζουμε. Έπρεπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να ξεχάσουμε ό,τι είχε προηγηθεί, τις παλιές αποτυχίες και να δείξουμε την αξία μας. Τα καταφέραμε. Ήταν μια στιγμή χαράς, μια έκρηξη συναισθημάτων. Περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά τα καταφέραμε όλοι μαζί. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και αξίζαμε τον τίτλο όλοι μας. Από τον οδηγό του πούλμαν, μέχρι τον πρόεδρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα