Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Γκιστ!

Τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά και μετά το δεύτερο δείγμα του ντόπινγκ κοντρόλ στο οποίο υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ, καθώς όπως αναμενόταν βρέθηκε και αυτό θετικό στην απαγορευμένη ουσία ινδική κάνναβη.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί από εδώ και πέρα με την φανέλα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ενημερώνουν το κοινό ότι ο Γκιστ

βρέθηκε θετικός στο πρώτο δείγμα, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, και να τιμωρείται προσωρινά από το ΕΣΚΑΝ το πρωί του Σαββάτου (2/5). Ο Αμερικανός που έχει τιμωρηθεί και το 2011 ως παίκτης της Παρτιζάν αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο οποίος θα ανακοινώσει και την τιμωρία του, η οποία μπορεί να διπλασιαστεί, και να φτάσει στο εξάμηνο.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός καλείται ενόψει των playoffs της Α1 να καλύψει το τεράστιο κενό που αφήνει πίσω του ο Αμερικανός, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην σεζόν είχε ανανεώσει την συνεργασία του για ακόμα δυο χρόνια με το «τριφύλλι», με την συγκεκριμένη συμφωνία να τίθεται εν αμφιβόλλω.

Keywords
Τυχαία Θέματα