Τίμησαν τη… μέρα

Βρε τί μαθαίνει κανείς; Στις 13 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα κατά του στηθόδεσμου (no bra day, που γράφουν και τα αμερικανάκια) διαπιστώσαμε πως υπάρχουν προπονητές χωρίς δίπλωμα. Και ΟΡΘΩΣ ζητήθηκε (όχι πάντως από την Καβάλα) να μην κοουτσάρει ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος δεν έχει δίπλωμα προπονητή.

Βεβαίως, αν ήθελαν στον Ηλυσιακό μπορούσαν να κάνουν πλάκα στους τυπολάτρες, δηλώνοντας άλλον για πρώτο προπονητή και αφήνοντας τον "Παπ" στον πάγκο ως συνοδό, μασέρ, φροντιστή, τύπο που "είδα φως και μπήκα". Δεν είναι, όμως, αυτή

η ουσία.

Εμείς, από αυτό εδώ το βήμα, γράφουμε εδώ και χρόνια για το πρόβλημα που υπάρχει με τις σχολές προπονητικής. Γιατί φίλος ο Δημήτρης, αλλά υπάρχουν πολλοί προπονητές, που ένεκα του ότι δεν λειτουργούν σχολές για να πάρουν το δίπλωμα και να μπορούν να κοουτσάρουν, είτε ταλαιπωρούνται, είτε και εγκαταλείπουν τον χώρο. Και δεν έχουν στραμμένα τα φώτα πάνω τους, όπως ο κόουτς του Ηλυσιακού (στην ίδια κατηγορία είναι και ο Νίκος Βετούλας του Απόλλωνα Πατρών).

Βεβαίως, συνυπεύθυνη είναι και η ηγεσία του Ηλυσιακού, που τώρα εκνευρισμένη νιώθει ότι αντιμετωπίζει "φίλια πυρρά" (αν και άλλος έθεσε το ζήτημα και όχι οι άνθρωποι της Καβάλας), αφού τόσο καιρό είναι σε πολύ στενή επαφή με τον πρόεδρο της ΕΟΚ (θυμηθείτε πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ΜΟΝΟ στον αγιασμό της ομάδας των Ιλισίων εθεάθη), αλλά δεν έθεσε επιτακτικά το θέμα.

Με το γράμμα του νόμου είναι απόλυτα θεμιτό αυτό που έγινε στην Καβάλα και ουδείς μπορεί να διαμαρτύρεται. Κι είναι ευχής έργο να το κάνουν κι άλλοι, και με τον Δημήτρη και με τον Νίκο, μπας και γίνουν αφορμή οι δύο νεαροί -και πολλά υποσχόμενοι- προπονητές, για να αποφασίσουν κάποτε πολιτεία, ΕΟΚ και ΣΕΠΚ να λειτουργήσουν σχολή προπονητικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα