Το ...2,5αρι του Μπίλι και τα ...κοράκια!

Πραγματική ματσάρα χτες στο Μόναχο. Πραγματικά ΝΒΑ και το ερώτημα είναι αυτός ο Ολυμπιακός που θα χάσει...;Σαφώς πάντως και κάπου θα χάσει αλλά λογικα με Σιένα εντός έστω και χωρίς κόσμο και την Ζιελόνα εκτός που μάλλον είναι αδιάφορη πλέον δεν βλέπω εύκολη γκέλα.

Την γλίτωσε χτες ο Μπλατ στην Μακάμπι.. Κάτι συμβαίνει πάντως στην Μακάμπι που βέβαια στο σάιτ εδώ λέγαμε ότι δεν είναι καμιά ομαδάρα και έφαγε πάλι ένα τρομερό σερί αλλα γλίτωσε. Με

τον Αστέρα το +18 έγινε 76-76 στο 39' και νίκησε στο τέλος και χτες με την Κούμπαν μέσα το +12 με ένα 2-20 (!) έγινε -6 και το πήρε με την έδρα! Αλλά τον Μπλατ που μ αρέσει πάντως δεν τον βλέπω και πολύ άνετο όπως πάει..

Για να δούμε σήμερα.. Κερδίζει ο ΠΑΟ και καλό ΠΣΚ ή χάνει και θα τρέχουμε χαράματα να ψάχνουμε όνομα για νέο προπονητή; Καθώς κακά τα ψέματα αν χάσει σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν τον βλέπω καλά τον Πεδουλάκη....

Χαμός έγινε με τον Χαλβατζάκη τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και τις δηλώσεις του για τους μεγάλους. Και έπεσαν να τον φάνε κάποιοι στον "πόλεμο" εντυπώσεων που γίνεται για άλλους λόγους. Αλλά δεν κατάλαβα, δεν είναι αυστηρές οι ποινές για τις ελληνικές ομάδες; Φυσικά και είναι καθώς δεν έγιναν αυτά που βλέπουμε στα εδώ ντέρμπι.

Επίσης η ευρωλίγκα δεν δίνει ευρώ καλά καλά στις ομάδες αλλά κοπανάει πρόστιμα Τσάμπιονς Λιγκ... Από την μύγα ξίγκι βγάζουν εκεί στην διοργανώτρια..

Το διαβάσαμε και αυτό. Πώς θα καλυφθεί το κενό του Παππά. Αν ολόκληρος Παναθηναϊκός έφτασε να περιμένει τον Παππά για να προχωρήσει, τότε κάτι δεν πάει καλά σίγουρα..

Στον Παναθηναϊκό πέρσι έβγαλαν την χρονιά με δύο ουσιαστικά περιφερειακούς, τους Διαμαντίδη και Ούκιτς και μετά βρήκαν τον Κάρι στο τέλος. Φέτος με τους τρεις αυτούς συν και τον Παππά έχουν πρόβλημα από νωρίς! Ε;

Λυκογιάννης λοιπόν στον Ίκαρο σε μια δουλίτσα που την ήθελαν πολλοί πάντως.. Αντί του Καλάφα . Που τον βλέπω όμως να πηγαίνει αλλού στο τέλος του πρώτου γύρου.... Αλλά δεν μ αρέσει και πολύ η επιλογή του Λυκογιάννη.

Κουρασμένο τον βλέπω τον ΠΑΟΚ τελευταία και μάλλον βλέπω τον Σούλη να ζητά πάλι παίκτη. Το θέμα είναι αν θα είναι κοντός ή ψηλός.

Αυτός ο Κάρτερ του Πανιωνίου στην Λιθουανία πρέπει να είχε ζήσει σαν βασιλιάς... ! Σαν βαρέλι έβλεπε το καλάθι της Νεπτούνας και ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο τα έχωνε από παντού και θύμιζε Λέικερς... Όμως τα έξοδα για τον 2ο γύρο έρχονται και από έσοδα μηδέν σχεδόν με 200 και 300 εισιτήρια..

Πολύς μπασκετόκοσμος στο Opus της Γλυφάδας μέσα στην εβδομάδα ενα μεσημέρι.. Μανατζαραίοι, δημοσιογράφοι, παίκτες, όλοι εκει. Μαζί και τραγουδιστές και όλοι έψαχναν τι θα παίξουν στην Ευρωλίγκα... Πουλάει το μπασκετάκι...

Κακιούζης και πάλι λοιπόν! Τον είχαμε ξεχάσει τον Μιχάλη που έπαιζε σε κάτι Ελβετίες και Κύπρους αλλά διατητείται καλά μαθαίνω. Πάντως έχει μαζέψει μπόλικους αργούς πλέον για το σύγχρονο μπασκετ η Κηφισιά και θέλει προσοχή το πείραμα.. Καθώς καλή η εμπειρία αλλά σήμερα μεγάλο ρόλο παίζει το φίσικαλ γκέιμ.

Όργια κάνει τελευταία ο Βενένκοφ του Άρη και παίρνει και προσπάθειες και κρίσιμα σουτ και καλά κάνει. Το πρόβλημα του Άρη όμως είναι ότι ετοιμάζει τον παίκτη και το καλοκαίρι με μια 250αρα φεύγει εύκολα και πάει όπου θέλει.

Πάλι καλά που πρόλαβε ο Ολυμπιακός και τον εκλεισε το καλοκαίρι τον Σπανούλη καθώς το Μόναχο δεν είναι Μόσχα και εύκολα θα του έδινε κανένα 2,5αρι του χρόνου η Μπάγερν του Μπίλι και θα ηταν άρχοντας και σε γήπεδο και συνθήκες που θυμίζουν ΝΒΑ και χωρίς καμία πίεση...

Κλασικές περιπτώσεις αβάντας του θανατά... Μας έχουν πάρει τα μυαλά με τον Παπανικολάου στην Μπαρτσελόνα και τις ματσάρες που κάνει και και και ... Και τελικά μάλλον λάθος στατιστικά έχει η ACB που τον βγάζει με 6π και 3ρ μ.ο στην ισπανική λίγκα.... Είπαμε μας βλέπουν παλικάρια...!

Μάλλον ήρεμη εβδομάδα έρχεται για την Α 1 καθώς τα ..κοράκια που περιμένουν θέσεις προπονητικές να ανοίξουν δεν βλέπουν κάτι άμεσο στον ορίζοντα.....

Οι μεγάλοι ξέραμε ότι κάνουν συντήρηση με τους μικρούς αλλά τελικά οι μικροί κάνουν συντήρηση σε πολλά ματς με τους μεγάλους και βλέπουμε ωραία έργα.... Εχει βγάλει τίποτα ο ..Σπίλμπεργκ αυτή την εβδομάδα;

Keywords
Τυχαία Θέματα