Το γράψαμε; Ισχύει!...

Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά δείξαμε τις προθέσεις μας!...
Τι κοινό έχουν οι Σιμόνε Πιανιτζιάνι, Ευθύμης Ρεντζιάς, Άρης Λυκογιάννης, Κώστας Κεραμιδάς, Γιάννης Δαμιανίδης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Μύρωνας Παπαδάκης, Σάββας Νικητάκης, Νίκος Χατζηβρέττας;

Μάθατε την επόμενη κίνησή τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το basketblog.gr. Κι επειδή το διαδίκτυο είναι… καθρέπτης και κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν, δεν έχετε παρά να… γκουγκλάρετε και

να δείτε.

Όσοι διαβάζουν το site μας γνώριζαν βήμα προς βήμα τί θα συμβεί στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, έμαθαν πρώτοι ότι ο Φιλαθλητικός Ηρακλείου αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Δεν είναι μόνο αυτά, αλλά δεν συντρέχουν λόγοι να καταγράψουμε ένα προς ένα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μας ρεπορτάζ που δικαιώθηκαν. Γιατί εμείς δεν "τσιμπάμε" σε… φημολογία που φέρνει άλλοτε τον Σλούκα στον Παναθηναϊκό, άλλοτε τον Ομπράντοβιτς στη Φενέρ (στην Εφές κι όπου αλλού), δεν "μεταγράφουμε" παίκτες με το... κιλό.

Όταν έχουμε κάτι να γράψουμε, όταν έχουμε πραγματική πληροφόρηση, τότε "μιλάμε". Δεν αντιγράφουμε τα ξένα site, δεν πληροφορούμαστε από δημοσιογράφους του εξωτερικού.

Έπεται συνέχεια. Περιμένουμε τη Δευτέρα την ανακοίνωση του προπονητή στην Καβάλα για να σας θυμίσουμε πότε το είχατε διαβάσει σε μας, περιμένουμε μια σειρά από θέματα που γράψαμε και που συνεχίζουμε να γράφουμε να προχωρήσουν.

Τα παρακολουθούμε, καταγράφουμε τις διαφοροποιήσεις και ενημερώνουμε. Υπεύθυνα, με φειδώ, γιατί το basketblog.gr δεν επιχειρεί να εντυπωσιάσει. Θέλει απλά να σας έχει τους καλύτερα ενημερωμένους μπασκετόφιλους της χώρας.
Συνεχίζουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα