Το στοίχημα της Δευτέρας

Ωραίες οι γιορτές, αλλά η αγωνιστική δράση είναι καλύτερη και από σήμερα μπαίνουμε σε φουλ δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η stoiximan.gr basket league έχει πολύ ενδιαφέροντα ματς και αρχίζει με το Κολοσσός - ΑΕΚ. Δίκαιο το 1,30 στο διπλό, μπορεί ο Κολοσσός μέσα στη Ρόδο να είναι

πολύ δυνατός, αλλά η ΑΕΚ υπερέχει σε όλα πλην φερεγγυότητας και δεν προβλέπεται να γκελάρει.

Αρης - Λαύριο σε αναμενόμενα εύκολο άσο. Το 15,5 του χάντικαπ είναι στα μέτρα του Αρη που έχει κάνει συνεχόμενα καλά ματς φτάνοντας σε άνετε νίκες επί αδύναμων αντιπάλων και μπορεί να μας δώσει το 1,90.

Απόλλωνας - Κύμη σε ντερμπάκι που πάει προς τον άσο λόγω έδρας. Το 1,44 δεν είναι ευκαιρία, πιστεύουμε ότι θα αντισταθεί η Κύμη στα όρια των 7,5 πόντων στο 1,67 για το διπλό με χάντικαπ.

Δόξα Λευκάδας - Τρίκαλα το 1,36 του άσου θα είναι η επιλογή μας μεταξύ των δύο πιο... απελπισμένων ομάδων του πρωταθλήματος. Η Δόξα πέρασε πολλά και δείχνει να έχει ηρεμήσει, τα Τρίκαλα εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμα.

Κόροιβος - ΠΑΟΚ σε λογικό διπλό, αλλά σε καμία περίπτωση στο 1,38. Πάμε σε όβερ 157,5 σαν πρώτη επιλογή στο 1,87 και αν θέλαμε σημείο ίσως στον άσο με χάντικαπ 5,5 πόντων στο 1,97 ποντάροντας σε μάχη μέχρις εσχάτων.

Παναθηναϊκός - Ρέθυμνο το χάντικαπ στους 22,5 πόντους οριακά αποδεκτό και πάμε στον άσο με 1,91.

Ολυμπιακός - Προμηθέας, δεν έχει νόημα η ενασχόληση με 24,5 πόντους ούτε με 148,5 άθροισμα αφού δεν έχουμε δείγμα γραφής του Προμηθέα επί Αγγέλου. Οχι ότι θα ζορίσει τον Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να το παλέψει παραπάνω για γόητρο.

Η Γερμανία ρχίζει τη δράση με το ενδιαφέρον ματς της Μπαϊρόιτ με τη Μπάμπεργκ. Πολύ καλοί φέτος οι γηπεδούχοι, αλλά μεγάλο φαβορί η Μπάμπεργκ για να μας δώσει το διπλίο του 1,26.

Αλμπα - Ράστα Φέστα πάμε δυνατά στον άσο με χάντικαπ 15,5 πόντων στο 1,91 για την Αλμπα που είναι φορμαρισμένη και έχει απέναντι πολύ αδύναμο αντίπαλο.

Βούρτσμπουργκ - Γκέτιγκεν, δεν είναι για 1,57 ο άσος, δεν είναι γενικά για ενασχόληση το ματς, πάμε παρακάτω.

Βόννη - Γκίσεν αντίθετα, το 1,57 του άσου μας κάνει και το τιμάμε. Είναι αξιόπιστη η φετινή Βόννη, τα αίρνει κάτι τέτοια ματς.

Μπραουνσβάιγκ - Μπρεμερχάβεν θα ασχολούμασταν μόνο με το όβερ, αν ήταν όμως μικρότερο από τους 164,5. Δεν λέει κάτι σε τέτοια ύψη, δεν υπάρχει σημείο προσφερόμενο, οπότε προχωράμε.

Μπάγερν - Ουλμ τέλος, το 1,40 είνσαι μικρό για τον άσο απέναντι στους πρωτοπόρους, αλλά αυτό αποτελεί την επιλογή μας για την φορμαρισμένη Μπάγερν.

Η Τουρκία έχει μεγάλο ντέρμπι, το Εφές - Νταρουσαφάκα. Δίνουμε πρώτη τύχη στον άσο, αλλά όχι για 1,55, δίνουμε μεγάλη τύχη και στο όβερ στους 158,5 πόντους σε τιμή αουτσάιντερ μάλιστα, στο 1,93.

Η Γαλλία αρχίζει σήμερα την αγωνιστική με δύο ματς. Το Στρασβούργο - Ντιζόν έχει λογικό φαβορί τον άσο στο χαμηλό 1,18 και είναι εφικτό και το χάντικαπ των 8,5 πόντων στο 1,85.

Το Λε Μαν - Σαλόν είναι μεγάλο ντέρμπι φιλόδοξων και ισχυρών, τα πάντα ρευστά, έχει ένα προβάδισμα η ισχυρή έδρα αλλά όχι σε τιμές σαν το 1,87.

Keywords
Τυχαία Θέματα