Το στοίχημα της Κυριακής

Κουπόνι... σιδηρόδρομος είναι το σημερινό, γεμάτο με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και με πρώτη απαραίτητη επισήμανση ότι ο Ισπανοί ξανάπαιζαν προχθές και θέλει μεγάλη προσοχή.

Το κουπόνι αρχίζει με το Μιλάνο - Αβελίνο σε εύκολο άσο του 1,09 που έχει νόημα να τον ποντάρουμε και με το χάντικαπ των 12,5 πόντων στο 1,88.


Ανδόρα - Μπανταλόνα είναι λογικλο φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά το 1,29 δεν είναι δίκαιη τιμή, ήθελε κάτι παραπάνω. Πιθανό όβερ στους 158,5 πόντους.


Φουενλαμπράδα - Μάλαγα δύσκολο ματς με φαβορί τους φιλοξενούμενους, το 1,50 δεν ικανοποιεί πάντως είναι το

δυνατό σημείο με ταρίσκα του.


Ομπραντόιρο - Εστουδιάντες μακριά κι αγαπημένοι. Ισως το όβερ στους 155,5 αλλά γενικά με την Εστουδιάντες δεν αξίζει να ασχολείται κανείς σοβαρά.


Μούρθια - Μανρέσα άλλο ένα μικρό σημείο ο άσος του 1,20. Σωστός αυτή τη φορά και όποιος θέλει να αυξήσει απόδοση μπορεί να τον επιλέξει.


Τενερίφη - Μπέτις είναι από τα καλά σημεία της ημέρας ο άσος τους 1,44. Δυνατή η έδρα και έστω και ενισχυμένοι φέτος οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα βγουν αλώβητοι.


Ουσάκ - Φενέρ στην Τουρκία και το 1,15 του διπλού το λες και καλοπληρωμένο. Είναι νωρίς για... παράξενα αποτελέσματα θα το πάρει η Φενέρ με οριακό το χάντικαπ των 10,5 πόντων που θα μας πήγαινε και πάλι στο διπλό.


Ιένα - Μπαϊρόιτ στη Γερμανία και δεν μας ψήνει και τόσο το 1,60 του διπλού. Πιο έμπειροι μεν οι φιλοξενούμενοι, αλλά προβλέπουμε ντέρμπι που θα το πάμε σε άσο με πλεονέκτημα 6,5 πόντων στο 1,55.


Απόλλων - ΑΕΚ στο "μπετόν" της ημέρας. Δε γίνεται να μη βγει αυτό το 1,25 και είναι απορίας άξιο πώς παραμένει σε αυτά τα επίπεδα. ΑΕΚ φανατικά και για γερό ποντάρισμα.


Γαλατά - Μπαλικεσίρ θα πάρουμε και το χάντικαπ στον άσο με 15,5 πόντους και απόδοση αουτσάιντερ στο 1,93, έστω κι αν η Γαλατά ακόμα δεν είναι στρωμένη αλλά είναι πολύ μεγάλες οι διαφορές.


Ακριβώς τα ίδια με παραπάνω θα πούμε και για το Ούνιξ - Ενισέι για την VTB με άσο με 15,5 επιλογή μας και απόδοση επίσης 1,93.


Επιστροφή στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια σε λογικό άσο του 1,22 και μέχρις εκεί.


Παναθηναϊκός - Προμηθέας με το χάντικαπ στους 31,5 είναι θέμα έμπνευσης. Οοποιος πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει φουλ μέχρι τέλους πάει στον άσο, όποιος δεν πιστεύει στο διπλό, όποιος... έχει μυαλό προσπερνάει.


Βόννη - Τούμπιγκεν σε λογικό άσο του 1,30 που μας κάνει σαν τιμή και επιλογή.


Μπροαυνσβάιγκ - Λούντβιγκσμπουργκ με το 1,47 στο διπλό να είναι δίκαιο και με την εικόνα που δείχνουν μέχρι τώρα οι γηπεδούχοι αξίζει να τους κοντράρουμε και σε αυτό το ματς.


Ιστανμπούλ - Εφές πάμε σε διπλό με χάντκαπ 13,5 πόντων για την φορμαρισμένη ομάδα του Περάσοβιτς σε απόδοση 1,87.


Βενέτσια - Κάπο Ντ' Ορλάντο άσος του 1,18, χάντικαπ στους 9,5 και όχι ένα από τα ματς που αξίζει να ασχοληθούμε.


Τρέντο - Βανόλι και Βαρέζε - Καζέρτα έχουν ακριβώς ίδιο σετ με 1,50-2,70 και χάντικαπ στους 4,5 πόντους θα επιλέγαμε μόνο υο όβερ στο δεύτερο στους 152,5 πόντους σε τιμή αουτσάιντερ 1,93.


Τορίνο - Πέζαρο με άσο του 1,40 που θα τιμηθεί αφού εκεί στηρίχτηκε και σώθηκε πέρυσι το Τορίνο και εκεί στηριχτήκαμε κι εμείς και... πληρωθήκαμε πολλές φορές.


Παρί - Λιμόζ σε ντέρμπι που θα μας οδηγήσει σε αναζήτηση αουτσάιντερ με το διπλό του 2,17 να εμπνέει και να μπαίνει στη λίστα με τα ζητούμενα.


Γκραν Κανάρια- βαλένθια τέλος, δεν ασχολούμαστε με σημείο αλλά πάμε δυνατά στο όβερ 163,5 στο 1,95 θεωρώντας το πολύ πιθανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα