Το στοίχημα της Παρασκευής

Η συνέχεια των ελληνικών ημιτελικών με κάποια... σκόρπια ματς Γαλλίας και VTB συνθέτουν ένα αρκετά περιορισμένο κουπόνι για σήμερα.

Στα δικά μας, είδαμε την πρεμιέρα και... αγαλιάσαμε. Οι τεράστιες διαφορές επιβεβαιώθηκαν και όλα είναι πλέον θέμα κεφιού των ισχυρών.
Το τελικό +6 στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ κατά κοινή ομολογία ήταν λίγο... παραπλανητικό αφού η επικράτηση του Παναθηναϊκού

ήταν πιο άνετη. Από την ώρα που ο Αρης έχει λειψανδρία λόγω σοβαρών προβλημάτων και το ματς είναι μέσα σε 48 ώρες, θα πάμε σήμερα με τον άσο με χάντικαπ 12,5 πόντων στο 1,87.

Το Ολυμπιακός - ΑΕΚ λογικά δεν θα ξαναπάει σε διαφορά ύψους 35 πόντων, αλλά είναι αμφίβολο και κατά πόσο η ΑΕΚ θα μπορέσει να αντισταθεί κάτω από τους 16,5 του χάντικαπ. Ασο λέει πάλι η λογική, στο 1,95 και για πιο σιογυριά, όποιος μπορεί "κλείνει" και λίγο το χάντικαπ.

Στη Γαλλία έχουμε το Αντίμπ - Χάβρη με την αγαπημένη της στήλης ουραγό να έχει κάνει δυο νίκες εσχάτως... σπάζοντας τα κοντέρ. Αυτό μας βολεύει, βέβαια, αφού σήμερα βρίσκουμε στο χάντικαπ στους 12,5 πόντους και θα το πάρουμε με τόλμη με τον άσο στο 1,87.

Στο Ορτέζ - Ρουέν έχουμε έναν μικρό άσο του 1,13 με το χάντικαπ να ορίζεται στους 11,5 πόντους. Οριακό είναι, αν πάμε με κάτι, στον άσο θα πάμε αλλά όχι φανατικά.

Στην VTB το Κούμπαν - Χίμκι με τους σημερινούς φιλοξενούμενους να έχουν πάρει προβάδισμα 2-0, έχει αυτούς φαοβρί στο 1,65 κι εμάς... να ακολουθούμε. Δεν πιστεύουμε ότι θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά η Κούμπαν μετρώντας αντίστροφα για τη μεγάλη πρόκληση του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Διπλό λοιπόν.

Στο Σάρατοφ - Ζενίτ είναι... όσα πάνε κι όσα έρθουν. Δεν παίζουμε άσο στο 1,62, παίζουμε χαλαρά το όβερ κι ας είναι στο υψηλότατο 176,5 αφού αμφότερες βάζουν και βάζουν και βάζουν...

Keywords
Τυχαία Θέματα