Το στοίχημα της Τετάρτης

Το μεγάλο ντέρμπι που ελέω Αυστραλίας έγινε... ζωής και θανάτου, αλλά και η πρώτη σοβαρή αντίπαλος για τις ΗΠΑ, συνθέτουν σήμερα ένα άκρως προκλητικό κουπόνι.

Σερβία – Γαλλία λοιπόν με αμφότερες να έχουν γνωρίσει τι ετσί Αυστραλία, αλλά αυτό να μη σημαίνει ότι αλλάζουν κάτι στους στόχους τους που είναι το βάθρο. Ισορροπημένο βλέπουν οι μπουκ το ζευγάρι και σωστά πράττουν, εμείς θα πάμε

με ο ελαφρύ αουτσάιντερ, τη Σερβία στο 1,97. Συνεχίζουμε να επιμένουμε ότι οι Γάλλοι δεν είναι σε καλή φόρμα και θα τους κοντράρουμε μέχρι να μας... διαψεύσουν.

Το Αυστραλία – ΗΠΑ εννοείται ότι έχει νικητή προδιαγεγραμμένο, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να παλέψει περισσοτερο. Οχι, δε μπορούν οι Ασυτραλοί να τους νικήσουν όπως λένε ότι θέλουν να κάνουν. Μπορούν όμως να χάσουν μέχρι 31 και να μας δώσουν άσο στο 1,90.

Στο Βενεζουέλα – Κίνα το 1,40 του άσου δεν είναι για να ενθουσιαζόμαστε. Αυτό είναι το σημείο που πιστεύουμε, αλλά περιμέναμε και κάτι καλύτερο. Λογικά πάντως αυτό θα έρθει στο ματς για το γόητρο του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά την καθιερωμένη μας... ματιά στο γυναικείο τουρνουά, σήμερα θα πάρουμε τη νίκη της Ισπανίας με πάνω από 18 πόντους επί της Κίνας σε απόδοση 1,85.

Keywords
Τυχαία Θέματα