Το στοίχημα της Τετάρτης

Το φινάλε της πρώτης φάσης του Eurocup έχει συγκεκριμένες… απαιτήσεις και μαζί με το δεύτερο μισό της αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ συγκροτεί ένα γεμάτο κουπόνι για σήμερα.

Νίζνι – Τσεντεβίτα έχουν προκριθεί και οι δύο, είναι αμφίβολο αν τους καίει το πλασάρισμα οπότε αμφίβολο και το πώς θα εμφανιστούν. Λογικός ο άσος στο 1,53, αλλά σε ματς χωρίς σημεία για να πιαστείς.

Χίμκι – Μπιλμπάο και το 1,33 του άσου είναι το μπασκετικά λογικά, αλλά το κίνητρο μας βάζει παράξενες σκέψεις. Περασμένοι και πρώτοι οι Ρώσοι, τελευταίο

χαρτί για τους Βάσκους που περνάνε με νίκη σε βάρος του ηττημένου του Φουενλαμπράδα – Λιέτουβος. Πάμε με το κίνητρο σε διπλό των 6,5 πόντων πιστεύοντας ότι η Μπιλμπάο θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Ζενίτ – Μάλαγα με περασμένους και τους δύο και τους Ρώσους με σερί τριών νικών να θέλουν άλλη μία για την πρωτιά. Αυτή μπορούν να την πάρουν και οι Ισπανοί αλλά με συνδυασμό εκτός από δική τους νίκη, σε πιο καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, ενδιαφέρον στον άσο του 1,75.

Χάποελ – Ουλμ στα Ιεροσόλυμα περασμένοι και οι δύο, ισόβαθμοι, πρώτοι δε βγαίνουν ό,τι κι αν γίνει, οπότε είναι άγνωστα τα κίνητρά τους και… ανύπαρκτα τα δικά μας να ασχοληθούμε με το ματς.

Μπάγερν – Μπούντουτσνοστ, μονόπλευρο ενδιαφέρον για τους Γερμανούς που έχουν ελπίδες για πρωτιά, απέναντι σε αποκλεισμένο αντίπαλο. Μηδαμινός ο άσος, πιθανό το χάντικαπ των 16,5 πόντων στο 1,93 αλλά τα έχουμε πει σε τέτοιες τιμές, ποτέ δεν ξέρεις…

Βαλένθια – Κούμπαν περασμένοι και οι δύο, σίγουροι πρώτοι οι Ισπανοί, μπασκετικά ο άσος είναι λογικός, κίνητρο δεν υπάρχει, το όβερ στο 153,5 μοιάζει η καλύτερη λύση στο 1,91.

Φουενλαμπράδα – Λιέτουβος σε τελικό πρόκρισης που μπλέκει και άλλο ματς μέσα, αλλά βασικά καίει για νίκη και τους δύο. Ομάδες για μεγάλα σκορ που μπορούν να επιβεβαιώσουν το όβερ ακόμα και στους 169,5 στο 1,87, οι Λιθουανοί πείθουν περισσότερο τον τελευταίο καιρό και με 2,70 η νίκη τους μπορεί να αναζητηθεί.

Γκραν Κανάρια – ΜΖΤ τέλος, σε έδρα που… γέρνει, με αντίπαλο αποκλεισμένο, μπορεί να γίνει το 22,5 στο 1,88 αν έχουν κέφι για μεγάλο διάστημα οι Ισπανοί.

Πάμε στο τσάμπιονς λιγκ, με το Κατάγια – Σάρατοφ να είναι ματς ισόβαθμων, τους γηπεδούχους να έχουν κάνει εκπλήξεις και μεγάλες νίκες, αλλά την ανωτερότητα των Ρώσων να μην αμφισβητείται. Το 1,44 είναι αποδεκτό στο διπλό.

Χιμίκ – Λε Μαν όλα δείχνουν διπλό, πληρώνει λίγο στο 1,20, αλλά οι Ουκρανοί δεν πείθουν ότι μπορούν να κάνουν ζημιές.

Ουσάκ – ΠΑΟΚ σε τελείως απρόβλεπτες ομάδες να συγκροτούν ένα ζευγάρι χωρίς λογική. Εδώ που τα λέμε χωρίς λογική είναι και ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων. Εχει νόημα σε ζητούμενο το 2,15 του διπλού.

Οραντέα – Μακάμπι Ρισόν δεν είναι και για 1,36 το διπλό της ελαφρώς καλύτερης Ισραηλινής ομάδας. Αντίθετα μας… τρώει για τον άσο μια δοκιμή στο 3,05 ή έστω για άσο με χάντικαπ 6,5 πόντων στο 1,80.

Ρόσα Ράντομ – Βέντσπιλς, βγάλε άκρη. Θα κοντράρουμε τους Πολωνούς που έχουν κάνει παρά φύση πράγματα, θα πάρουμε το διπλό του 1,80 για μια πιο… ομάδα, έστω και χωρίς μεγάλα πονταρίσματα.

Μόρναρ – Τενερίφη σε μικρό και αδιαπραγμάτευτο διπλό του 1,11 με δυνατότητες και για το χάντικαπ των 11,5 πόντων στο 1,91.

ΑΕΚ – Σαρλερουά άσος για την ΑΕΚ που πληρώνει σχεδόν τίποτα, 1,08, μέσα στο ΟΑΚΑ μπορεί να κάνει και το 12,5 με 1,85 αν κι έχει πάλι απουσίες.

Βαρέζε – Νεπτούνας τεράστιες οι διαφορές των δύο ομάδων, οι Ιταλοί δείχνουν να το έχουν παρατήσει και η λογική λέει διπλό του 1,70. Το ρόστερ της Βαρέζε βέβαια δεν είναι για τόσο χαμηλά, αλλά για την ώρα δε νικάει.

Στρασβούργο – Αβελίνο ντέρμπι που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση του 1,33 του άσου. Αν όχι αποχή, διπλό με χάντικαπ 6,5 πόντων στο 1,85.

Παρτιζάν - Μπεσίκτας τέλος, με την σαφή ανωτερότητα των Τούρκων να ισορροπείται από την δύναμη της έδρας. Οριακό διπλό στο 1,62 αλλά… πολύ οριακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα