Το στοίχημα της Τρίτης

Με Γιούροπ Καπ και Τσάμπιονς λιγκ αρχίζει η ευρωπαϊκή, με ελληνικό ενδιαφέρον από σήμερα, αλλά και όπως πάντα με αρκετές καλές αποδόσεις και ευκαιρίες.

Αρχή με Σιαουλιάι – Παρντούμπιτσε σε καλό ντερμπάκι μεταξύ ομάδων με μικρές διαφορές. Στο 0-2 οι γηπεδούχοι Λιθουανοί στο 1-1 οι Τσέχοι, που έχουν λίγο καλύτερες μονάδες και μπορούν να δώσουν το διπλό του 1,65.

Οραντέα – Σάρατοφ σε λογικά εύκολο διπλό του 1,13 και γίνεται και με χάντικαπ 11,5 πόντων στο 1,91. Επίσης πιθανό το όβερ στους 164,5 πόντους σε απόδοση 1,83.

Καρσίγιακα – Ρισόν σε χαμηλό άσο του 1,29 συγκριτικά με την

ποιότητα των δύο ομάδων. Η Καρσίγιακα είναι αποδυναμωμένη φέτος, οι Ισραηλινοί δυνατοί και ήδη στο 2-0., Παίρνουμε το διπλό με χάντικαπ 6,5 πόντων στο 1,91.

Γιουβέντους – Τενερίφη και μη… γελάει κανείς με τη Γιουβέντους. Λιθουανική ομάδα, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, με τον πολύπειρο Σιρέικα στον πάγκο και με καλό ρόστερ, μόνο για πέταμα δεν είναι. Δεν γίνεται σύγκριση βέβαια, οι Ισπανοί είναι άλλη κλάση και λογικό φαβορί στο 1,26 ενώ και το όβερ στο 159,5 είναι μια πιθανή περίπτωση.

ΑΕΚ – Μπεσίκτας σε… πιο ντέρμπι απ’ όσο δείχνει το 1,44 του άσου. Είναι φαβορί η ΑΕΚ αλλά το ματς αναμένεται πιο κλειστό αφού οι Τούρκοι είναι καλοί και φορμαρισμένοι. Θα πάμε στο διπλό με το χάντικαπ των 4,5 πόντων σε τιμή αουτσάιντερ 1,91.

Παρτιζάν – Ζιέλονα Γκόρα ένας τίμιος άσος του 1,47. Όχι ακλόνητος, αλλά τίμιος. Είναι πιο συμπαγής ομάδα οι Σέρβοι, έχουν ταλέντο οι Πολωνοί, συνολικά αμφίρροπο με καλύτερη τύχη στον άσο.

Μπάκεν Μπέαρς – Μονακό σε αυτονόητο διπλό με χάντικαπ 14,5 πόντων που είναι σαφέστατα στις δυνάμεις των Γάλλων. Καλό και το όβερ στους 153,5 πόντους με τους Δανούς να σουτάρουν ακατάπαυστα.

Τσιμπόνα – Αβελίνο σε καλό διπλό του 1,30. Οι Κροάτες περνάνε φάση ανασύνταξης και είναι με πολύ χαμηλά τον πήχη, η Αβελίνο υπερτερεί σε όλα και μπορεί να πάρει το ματς χωρίς ζόρια.

Γκρόνινγκεν – Κόρμεντ είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά το να παίξεις στο 1,22 ολλανδική ομάδα μπάσκετ δεν το λες και σοφή επιλογή.

Ομπερβαρτ – Ορτέζ με τους Αυστριακούς γηπεδούχους με προπονητή τον Κρις Χουγκάζ να παίζουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Ευρώπη και να αναμένεται ν α αποτελέσουν πολύ εύκολη λεία για τους Γάλλους. Διπλό και με χάντικαπ 9,5 πόντων στο 1,88.

Αντβέρπ – Ναντέρ δίνεται φαβορί η φιλοξενούμενη στο 1,67 αλλά το ματς είναι για αποφυγή αφού οι Βέλγοι είναι σοβαροί και στην καλή τους μέρα μπορεί και να κοντράρουν μέχρις εσχάτων.

Βαρέζε – ΠΑΟΚ δεν βγάζεις άκρη, εκτός ρυθμού οι Ιταλοί, κακός ο ΠΑΟΚ που παίρνει πάντως κάτι παράξενα αποτελέσματα, τίμιο το 1,67 του άσου, έχει νόημα.

Φινάλε με Στρασβούργο – Οστάνδη σε αδιαπραγμάτευτο άσο του 1,15 για τους Γάλλους που στρώνουν με τον Κολέ να έχει επιστρέψει στον πάγκο τους και θέλουν να κερδίζουν παντού.

Keywords
Τυχαία Θέματα