Το στοίχημα του Μ. Σαββάτου

Με πέντε τούρκικα και ένα γαλλικό ματς θα περάσει σήμερα η ώρα μέχρι την... Ανάσταση και εκ των πραγμάτων οι επιλογές δεν έχουν εύρος. Αν και προχθές Μ. Πέμπτη που είχαμε μόνο τρία ματς και μιλάγαμε για «ποντάρισμα με... άντερα», δικαιώθηκαν πανηγυρικά και άνετα όλα τα ματς, άρα τα καλά κέρδη μπορούν να έρθουν και από λίγα ματς.

Πάμε με την... ψυχοπαθή σε λογική αποτελεσμάτων Τουρκία και αρχή στο Ιστανμπούλ – Νταρουσάφακα. Οι φιλοξενούμενοι λογίζονται στις λίγες αξιόπιστες ομάδες, άρα έχει νόημα να πάρουμε το

1,33 του διπλού τους.

Τουρκ Τέλεκομ – Κόνιασπορ είναι ένας προφανής αγωνιστικός άσος του 1,25 αλλά αμφότερες οι ομάδες έχουν εμπλακεί σε... παραξενιές. Οποιος πάρει το ρίσκο του, το κάνει υπ’ ευθύνη του και ελπίζοντας μόνο σε μπασκετικά κρτιήρια.

Ντέρμπι και μεγάλο μάλιστα το Καρσίγιακα – Μπάνβιτ. Οι γηπεδούχοι είναι ο νούμερο ένα... στοιχηματικός κίνδυνος. Συνήθως όμως τις στραβές τις κάνουν σε «αθόρυβα» παιχνίδια. Στα ντέρμπι παίζουν μπάσκετ και επειδή είναι καλύτεροι από τη Μπάνβιτ, θα πάρουμε τον άσο του 1,50.

Γεσλιγκίρσεουν – Μπουγιουκτσεκμετζέ... καλά να περάσουν χωρίς ούτε σεντς από τα δικά μας λεφτά και κατάληξη στο Εφές – Ουσάκ. Είθισται σε αλλαγές προπονητών οι ομάδες να αντιδρούν. Η Εφές έχει ρόστερ περιοπής, δεν έχει πλέον Ιβκοβιτς, ποντάρουμε στην αντανακλαστική αντίδραση των παικτών και πάμε στον άσο και με χάντικαπ 11,5 πόντων στο 1,95.

Στη Γαλλία το Στρασβούργο λίγες μέρες μετά την απώλεια του Γιούροκαπ υποδέχεται τη Σαλόν Ρεμς. Εχει βάσεις και χαρακτήρα το Στρασβούργο κι επειδή είναι καλύτερη ομάδα θεωρούμε ότι θα έρθει ο άσος, αλλά μας... μπερδεύει το χάντικαπ των 9,5 πόντων. Μάλλον για αποχή πάει κι αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα