Το ζήτησε ο ΛεΜπρόν, έμεινε στο Κλίβελαντ ο Σμιθ (pic)

Ευτυχισμένος δήλωσε ο ΛεΜπρον Τζέιμς στο άκουσμα της παραμονής του Τζέι Αρ Σμιθ στο Κλίβελαντ, και πως να μην είναι όταν η διοίκηση της ομάδας έσπευσε να τους ικανοποιήσει και την συγκεκριμένη επιθυμία, κρατώντας τον 32χρονο ποιοτικό γκαρντ στην ομάδα, για 57 εκ. δολάρια σε συμφωνία διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο Τζέιμς μετά την συμφωνία έγραψε στο twitter: «Είμαι τόσο ευτυχισμένος για το μικρό μου αδελφό. Του άξιζε. Καλά πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο χαρούμενος

νιώθω αδελφέ μου», ενώ η παραμονή του ήταν και επιθυμία του Τάιρον Λου.

Ο Σμιθ που αρχικά είχε απορρίψει ετήσιο συμβόλαιο 5,3 εκ. δολαρίων, εισέπραξε σχεδόν τα χρήματα που ζητούσε, ενώ αμέσως μετά την συμφωνία, και σε video που βρίσκεται με όλη την οικογένεια του ανέφερε: «Είμαστε τρομερά χαρούμενοι που συμφωνήσαμε για να γυρίσουμε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους πρωταθλητές, τα αδέλφια μου!»

Την περσινή σεζόν είχε 12,4 πόντους, ξεκινώντας σε 77 παιχνίδια ως βασικός, ενώ το σάλαρι καπ των Καβς για την φετινή σεζόν έφτασε στα 125 εκ. δολάρια με 30εκ. πάνω από το φορολογικό όριο, με την διοίκηση να θέλει να καλύψει τις επιθυμίες των συντελεστών του περσινού πρωταθλήματος.

So damn happy for my Lil bro!! Well deserved. Good things happens to good people. I can't express how happy I am for you brother! Love https://t.co/cEGGwz3bdE

LeBron James (@KingJames) October 15, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα