Τρεις στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα

Αλλαγές στο ρόστερ της ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα. Μετά τον αποκλεισμό από το Final Four της Ευρωλίγκας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (3-2), οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη ξεκινήσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «AS», οι Καταλανοί έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ταϊρίς Ράις (Χίμκι), τον Μάλκολμ Ντιλέινι (Λοκομοτίβ Κουμπάν) και τον Ντάριους Άνταμς (Λαμποράλ Κούτσα). Η Μπαρτσελόνα, μάλιστα, είχε δείξει και παλιότερα ενδιαφέρον για τους δύο πρώτους,

οι οποίοι όμως ήταν δεσμευμένοι με την ομάδα τους. Όσον αφορά τον Ντάριους Άνταμς, πριν λίγες μέρες έγινε ο 3ος παίκτης την τελευταία δεκαετία που πέτυχε 40 πόντους σ’ ένα ματς στο Ισπανικό Πρωτάθλημα (για την ακρίβεια 41), μετά τους Τζέραλντ Φιτς (41,2009) και Τζέικομπ Πούλεν (42,2014).

Ακόμη, δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Κάρλος Αρόγιο στην ομάδα, καθώς σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του. Προβληματισμός υπάρχει και για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, καθώς τη φετινή σεζόν έχει χάσει πολλά παιχνίδια εξαιτίας τραυματισμών.

Τέλος, παρόλο που ο προπονητής Τσάβι Πακουάλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα