Τζόρτζεβιτς:«Δύσκολη νύχτα για όλους μας»

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ και τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από το φάιναλ φορ της Euroleague ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε δηλώσεις για την δίκαιη πρόκριση της Λαμποράλ αλλά και την ανασύνταξη που πρέπει να υπάρξει στην ομάδα του για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

του Σέρβου κόουτς:

«Ηταν σκληρή ήττα για εμάς. Μετά το ταξίδι στη Βιτόρια παίξαμε τις πιθανότητες στο δεύτερο παιχνίδι για να είμαστε στο 1-1. Αν παίρναμε αυτό το παιχνίδι, ίσως όλα ήταν διαφορετικά. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ προετοιμασμένη ομάδα που έπαιξε εκπληκτικά σε πρώτο και δεύτερο παιχνίδι. Τα γκαρντ τους αξίζουν να είναι στο Final-4. Τους συγχαίρω με πόνο καρδιάς. Ημασταν πόντο-πόντο και μετά δεχτήκαμε 4-5 τρίποντα πάνω σε άμυνα. Σούταραν 7/10 τρίποντα στην τελευταία περίοδο. Αυτά μας έσπασαν τα πόδια και δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω. Δεν σουτάραμε καλά στη σειρά. Αυτό ήταν έναν από τους κυριότερους λόγους που αποκλειστήκαμε. Δεν βάλαμε την μπάλα στο καλάθι και αυτό μετράει στο τέλος.

Είναι δύσκολη νύχτα, αλά να σκεφτούμε τι ακολουθεί ως επαγγελματίες που πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό. Πάμε για τον επόμενο στόχο. Είχαμε μεγάλη θέληση, αλλά η Λαμποράλ ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα