Βιντορέτα: "Καλός ο ΠΑΟΚ αμυντικά"

Την άποψη ότι η Τενερίφη γλίτωσε από τα χειρότερα και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός αμυντικά εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής των Ισπανών, Χεσούς Βιντορέτα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Τενερίφη για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά το τέλος

του αγώνα ο προπονητής της ισπανικής ομάδας αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας αλλά και στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως ήλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του. Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Πάρα την απουσία του Σάιμπερτ ήταν πολύ καλοί. Στο 70% του παιχνιδιού δεν παίξαμε όπως θα ήθελα. Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μετά το 42-44 είχαμε και πάλι μεγάλα προβλήματα και βρεθήκαμε και πάλι 11 πόντους πίσω στο τέλος της 3ης περιόδου. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι αλλά θα οι 3 πόντοι διαφοράς μπορούν ν' ανατραπούν».

Για το που οφείλεται η ήττα:
«Καταρχήν ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Η ήττα δεν είναι μόνο επειδή δεν παίξαμε εμείς καλά. Από την αρχή του αγώνα οι σουτέρ μας είχαν πολύ άσχημα ποσοστά. 1/13 είχαν ο Γκρεγκόνις κι ο Γουάιτ. Χάσαμε και πολλά ελεύθερα σουτ. Όταν χάνεις τόσα ελεύθερα σουτ δεν μπορείς να είσαι πρώτος στην Ισπανία. Σε πολλά κρίσιμα σημεία δεν είχαμε συγκέντρωση. Όταν στην 4η περίοδο ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά με 2-3 πόντους κάναμε πολλά λάθη. Είναι η πρώτη μας χρονιά στην Ευρώπη. Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη μας».

Για τη ρεβάνς της Ισπανίας:
«Θέλω να πιστεύω πως θα μπουν τα τρίποντα από την αρχή του παιχνιδιού. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερα ποσοστά. Δεν πρέπει ν' αλλάξουν πολλά πράγματα αλλά θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Να μην κάνει τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του».

Για αυτό που του άρεσε στον ΠΑΟΚ πέρα από την άμυνα του:
«Μου άρεσε πολύ που η ποιότητα των παικτών του. Το ότι θα πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ, το ότι ψάχνουν το παιχνίδι στο ένας με έναν αλλά και το γεγονός πως ψάχνουν συνεχώς να βρουν πλεονεκτήματα μέσα στο παιχνίδι τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα