ACMS3: Έλαμψαν οι δίτροχες καλλονές

17:22 13/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο άστατος καιρός δεν στάθηκε ικανός να μετριάσει τη χαρά των χιλιάδων επισκεπτών που επισκέφτηκαν το 3ο Alimos Classic Motorbike Sunday.

Μπορεί ορισμένοι από τους συμμετέχοντες να «φοβήθηκαν» να εκθέσουν τις δίτροχες καλλονές τους κάτω από «ανοικτούς ουρανούς», αλλά οι περισσότεροι… τίμησαν τον «ύμνο» τους, το Born To Be Wild, κερδίζοντας τα βλέμματα θαυμασμού των χιλιάδων επισκεπτών που βρέθηκαν την

Κυριακή 11 Ιουνίου στον υπέροχο πεζόδρομο του Αλίμου.

Οι σπάνιες μοτό έλαμψαν ακόμη και κάτω από τη δύσθυμη συννεφιά και όπως τόνισε η «ψυχή» και του ACMS3, ο Νίκος Μαστοράκης:

«Πρέπει να πιστέψω πως ούτε ο Ιούνιος είναι πια εγγυημένα καλοκαιρινός μήνας. Εμείς πάντως, τηρήσαμε όλες μας τις υποσχέσεις, οι επισκέπτες πέρασαν όμορφα και το ίδιο θα συμβεί με όσους δουν τα βίντεο και τις υπέροχες φωτογραφίες».

Και μπορεί οι δύο εκδηλώσεις, το ACCS4 και ACMS3, να ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, αλλά όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, μιλώντας με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη που έδωσε κι αυτός το «παρών» για να θαυμάσει τις μοναδικές μηχανές, «Κοιτάμε το μέλλον αυτών των εκδηλώσεων και βλέπω ότι το 2024 θα δώσουμε μεν ξανά έμφαση στα κλασικά αυτοκίνητα, αλλά στον ειδικό χώρο για επιλεγμένα οχήματα, θα πρέπει να φιλοξενήσουμε και κάπου 40 πραγματικά αξιόλογες μοτό».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε ένα μονοπλάνο drone από το ντουέτο Τάκη Γιαννετου και Σίμου Κόκκινου το οποίο έχει «ντυθεί» με μουσική του σπουδαίου Σταμάτη Σπανουδάκη και είναι σίγουρο ότι θα σας… απογειώσει τη διάθεση!

ACMS3 ΜΟΝΟΠΛΑΝΟ 9 ΛΕΠΤΩΝ from Pete Williams on Vimeo.

To άρθρο ACMS3: Έλαμψαν οι δίτροχες καλλονές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ACMS3, Έλαμψαν,ACMS3, elampsan