Australian Open: Ο Σίνερ αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα ημιτελικά

16:39 23/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιανίκ Σίνερ κέρδισε 3-0 σετ(6-4, 7-6, 6-3) τον Αντρέι Ρούμπλεφ, με τον Ιταλό τενίστα να προκρίνεται με άνεση στα ημιτελικά του Australian Open εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Γιανίκ Σίνερ(Νο4) κέρδισε με 3-0 σετ των αξιόμαχο Αντρέι Ρούμπλεφ, με αποτέλεσμα ο Ιταλός να προκρίνεται στον ημιτελικό του Australian Open

και θα βρει μπροστά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σίνερ κυριάρχησε από την αρχή στο παιχνίδι, κάνοντας μπρέικ στο σερβίς του Ρούμπλεφ στο 5ο γκέιμ του πρώτου σετ. Με αυτό τον τρόπο ο ταλαντούχος αθλητής έκανε το 1-0, με σχετική ευκολία.

Στο δεύτερο σετ ο Ρούμπλεφ κράτησε το σερβίς του, μην δίνοντας την ευκαιρία στον Σίνερ να κάνει το μπρέικ, με αποτέλεσμα το σετ να οδηγηθεί στο tie break, εκεί που ο Ιταλός με 7-6 έκανε το 2-0.

Με την ψυχολογία υπέρ του ο Σίνερ κατάφερε να πάρει και το τρίτο και τελευταίο σετ, κάνοντας μπρέικ στο 6ο γκέιμ και με αυτό τον τρόπο έκλεισε το εισιτήριο του για τους ημιτελικούς του Australian Open.

Εκεί βέβαια θα βρει μπροστά του τον κάτοχο του τροπαίου και πολυνίκη στον θεσμό Νόβακ Τζόκοβιτς, σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον. 

Για την ιστορία το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 26/01, ενώ ο τελικός θα γίνει δυο ημέρες αργότερα.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Australian Open (@australianopen)

To άρθρο Australian Open: Ο Σίνερ αντίπαλος του Τζόκοβιτς στα ημιτελικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Australian Open, Σίνερ, Τζόκοβιτς,Australian Open, siner, tzokovits