Basket League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

13:13 24/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Η δράση στο πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται, με το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει δυο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, αφού Περιστέρι και Προμηθέας Πάτρας υποδέχονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια του Σαββάτου(23/12) το πρωτάθλημα στην Basket League περιλαμβάνει

άλλες τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή, με αυτή που προηγείται χρονικά να διεξάγεται στον ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Πάτρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την νίκη και τη καλή εμφάνιση στην έδρα της Βιλερμπάν, θέλουν να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, με τον αγώνα μάλιστα να αποτελεί ευκαιρία για τον Γιώργο Μπαρτζώκα προκειμένου να δοκιμάσει πράγματα και συστήματα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ φιλοξενείται από το Περιστέρι με αμφότερες τις δυο ομάδες να έχουν 5 νίκες και 5 ήττες στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι ο αποψινός νικητής θα αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πάτρα απέναντι στον εξαιρετικό Προμηθέα, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ειδικότερα μετά τις δυο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες στην Euroleague ενάντια σε Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό.

To πρόγραμμα της Κυριακής(24/12) στην Basket League

15.00 Oλυμπιακός – Απόλλων Πάτρας

17.15 Περιστέρι – ΑΕΚ

20.15 Προμηθέας – Παναθηναϊκός

 

To άρθρο Basket League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα