Champions League LIVE: Τελευταία λεπτά στις δύο αναμετρήσεις

21:42 14/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Τα τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League «σφραγίζονται» απόψε με Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Σίτι να παίζουν τα… ρέστα τους.

Το 3-1 του «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» καλείται να ανατρέψει η Λίβερπουλ που υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Άνφιλντ». Οι «κόκκινοι», στηρίζονται στο εκτός έδρας γκολ

που πέτυχε ο Μο Σαλάχ και καλούνται να κάνουν μία ακόμα από τις γνωστές ανατροπές που έχουν πετύχει κατά καιρούς στην έδρα τους, απέναντι στην ομάδα του Ζιντάν, που βρίσκεται σε τοπ φόρμα αυτό το διάστημα, διεκδικώντας το πρωτάθλημα Ισπανίας παράλληλα. 

Η «βασίλισσα» πάντως δεν θα έχει τον τραυματία αρχηγός της Σέρχιος Ράμος, ο οποίος παράλληλα νοσεί από κορονοϊό, όπως εξάλλου και ο Ραφαέλ Βαράν.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων από το Newsit.gr

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί στο άλλο ματς που διεξάγεται την ίδια ώρα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Οι «πολίτες» ζορίστηκαν στην έδρα τους και νίκησαν 2-1 με γκολ του Φοντέν στις καυστερήσεις του αγώνα, αφού νωρίτερα είχε ισοφαρίσει ο Ρόις για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία καλείται να αφήσει εκτός ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπάιου. Εκτός για τους Βεστφαλοούς είναι οι τραυματίες Σάντσο, Βιτσέλ, Ζαγκαντού και Μουκό, χωρίς προβλήματα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

 

To άρθρο Champions League LIVE: Τελευταία λεπτά στις δύο αναμετρήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα