Davis Cup: Τα ζευγάρια για το Ελλάδα – Σλοβακία και οι αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παναθηναϊκό Στάδιο

11:33 15/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15.09) η κλήρωση των αγώνων της Ελλάδας με την Σλοβακία για το World Group I του Davis Cup. Με ποιους παίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδας

με τον Στέφανο Τσιτσιπά στη σύνθεσή της, θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία για το World Group I του Davis Cup. Το Παναθηναϊκό Στάδιο “μεταμορφώθηκε” για να φιλοξενήσει τους συγκεκριμένους αγώνες και αναμένεται να συγκεντρώσει τα… φώτα.

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των αγώνων στο Πααναθηναϊκό Στάδιο. Το Σάββατο (16/09) θα γίνουν δύο παιχνίδια με τον Σκορίλα να αντιμετωπίζει τον Μόλκαν και τον Στέφανο Τσιτσιπά τον Λούκας Κλέιν.

Την Κυριακή οι Πέτρος Τσιτσιπάς/Μιχαήλ Περβολαράκης θα “μονομαχήσουν” με τους Κλέιν και Ζελενάϊ. Αργότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Μόλκαν και η σειρά των αγώνων θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Σκορίλα με τον Κλέιν.

Σάββατο 16/09

11:00 Αλέξανδρος Σκορίλας – Άλεξ Μόλκαν

13:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Λούκας Κλέιν

Κυριακή 17/09

11:00 Πέτρος Τσιτσιπάς/Μιχαήλ Περβολαράκης – Λούκας Κλέιν/Ίνγκορ Ζέλεναϊ

13:00 Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Μόλκαν

15:00 Αλέξανδρος Σκορίλας – Λούκας Κλέιν

To άρθρο Davis Cup: Τα ζευγάρια για το Ελλάδα – Σλοβακία και οι αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παναθηναϊκό Στάδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Davis Cup, Ελλάδα – Σλοβακία, Στέφανου Τσιτσιπά, Παναθηναϊκό Στάδιο,Davis Cup, ellada – slovakia, stefanou tsitsipa, panathinaiko stadio