Euroleague: Η δεύτερη πρόταση για τον τρόπο κατάταξης εφόσον αποβληθούν οι ρωσικές ομάδες

19:52 4/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Euroleague ετοιμάζεται να καταθέσει μία δεύτερη πρόταση για τον τρόπο κατάταξης των ομάδων της διοργάνωσης, εφόσον η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ζενίτ και η Ούνικς Καζάν αποβληθούν, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BasketNews, o Τζόρντι Μπερτομέου αναμένεται να καταθέσει μία νέα πρόταση. Μέχρι στιγμής αυτό που είχε διαρρεύσει είναι πως δεν θα λαμβάνονται

υπόψιν τα αποτελέσματα με τις τρεις ρωσικές ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Ούνικς Καζάν).

Με τη νέα πρόταση, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα απέναντι στις ρωσικές ομάδες παραμένουν ως έχουν. Τα επόμενα παιχνίδια θα θεωρηθούν ως αναβληθέντα, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες δεν θα τα κερδίσουν στα χαρτιά. Οι θέσεις στην κατάταξη θα κριθούν από το ποσοστό νικών, όχι από νίκες/ήττες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η νέα πρόταση θα τεθεί σε ψηφοφορία τις επόμενες ημέρες, με τις υπόλοιπες ομάδες να καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον της Euroleague, εφόσον αποβληθούν ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ κι Ούνικς Καζάν.

To άρθρο Euroleague: Η δεύτερη πρόταση για τον τρόπο κατάταξης εφόσον αποβληθούν οι ρωσικές ομάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα