Euroleague: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλο του στον ημιτελικό του Final 4 του Κάουνας

11:47 10/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για 12η φορά στην Ιστορία του σε Final 4 της Euroleague και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του, που θα προκύψει από το game 5, Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα playoffs της Eurolague ολοκληρώνονται απόψε κι έτσι ο Ολυμπιακός

και η Μπαρτσελόνα θα μάθουν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στους ημιτελικούς τους. Η Μονακό υποδέχεται την Μακάμπι (21:00, Novasports 4) και η Ρεάλ Μαδρίτης την Παρτίζαν (22:00, Novasports Prime) στα game 5 των σειρών τους.

Από το Μονακό – Μακάμπι θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κάουνας, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Μπαρτζώκα α ανέβει για 4η φορά στην κορυφή της Ευρώπης (1997 Ρώμη, 2012 Κωνσταντινούπολη, 2013 Λονδίνο).

Μονακό και Μακάμπι έχουν κάνει από ένα break στο 2-2 που έχουν πετύχει. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους Τζέιλεν Άνταμς και Όστιν Χόλινς.

Στο δεύτερο ματς της βραδιάς, η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτίζαν, μια σειρά που οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να “υπερασπιστούν” την έδρα τους (από δυο break η κάθε μια) και είχε και ένα game 2 που έπεσε ξύλο, λίγο πριν το φινάλε του.

Η Ρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Γκάμπριελ Ντεκ, Κάρλος Αλοθέν και τον τιμωρημένο Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βενσάν Πουαριέ. Η Παρτίζαν θα αγωνιστεί στη Μαδρίτη δίχως τον τραυματία Αλέκσα Αβράμοβιτς, αλλά θα έχει κανονικά τον Κέβιν Πάντερ, που εξέτισε την τιμωρία δύο αγώνων που κουβαλούσε για όσα έγιναν στο Game 2 της σειράς.

To άρθρο Euroleague: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλο του στον ημιτελικό του Final 4 του Κάουνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα