Europa και Conference League: Τα καθοριστικά γκολ του Παυλίδη και το σόου της Σεβίλλη - Όλα τα highlights από τα προημιτελικά

06:31 21/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Με μία σειρά από σπουδαία παιχνίδια και “πλούσιο” θέαμα, ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών τόσο στο Europa League, όσο και στο Conference League.

Στο Europa League, η Λεβερκούζεν “διέλυσε” με 4-1 τη Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, η Σεβίλλη “σκότωσε” με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους “άντεξε” στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πήρε την ισοπαλία με 1-1, ενώ η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο

προκρίθηκε με νίκη 4-1 στην παράταση.

Στο Conference League, η Αλκμάαρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζιδιάκου ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ, με δύο γκολ του Έλληνα επιθετικού και προκρίθηκε στα πέναλτι. Δύσκολη πρόκριση πήρε η Φιορεντίνα παρά την ήττα με 3-2 από τη Λεχ Πόζναν, όπως και η Βασιλεία με ισοφάριση στο 86′ και ανατροπή 2-1 στην παράταση επί της Νις. Η Γουέστ Χαμ αντίθετα, ήταν “καταιγιστική” και πήρε πανηγυρική πρόκριση με νίκη 4-1 επί της Γάνδης.

Τα highlights από τα παιχνίδια του Europa League

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0

Σπόρτινγκ – Γιουβέντους 1-1

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Λεβερκούζεν 1-4

Ρόμα – Φέγενορντ 4-1 (2-1 κ.δ.)

Τα highlights από τα παιχνίδια του Conference League

Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν 2-3

Άλκμααρ – Άντερλεχτ 2-0 (4-1 στα πέναλτι)

Γουέστ Χαμ – Γάνδη 4-1

Νις – Βασιλεία 1-2 (1-1 κ.δ.)

To άρθρο Europa και Conference League: Τα καθοριστικά γκολ του Παυλίδη και το σόου της Σεβίλλη - Όλα τα highlights από τα προημιτελικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα