Gerolymatos International: Δύο σημαντικά βραβεία στα Healthcare Business Awards 2023

14:16 20/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Gerolymatos International, που φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής, στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, διακρίθηκε με δύο σημαντικά βραβεία στα Healthcare Business Awards 2023.

Τα βραβεία αυτά έχουν σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της Υγείας.

Συγκεκριμένα, η Gerolymatos International απέσπασε το Βραβείο GOLD στην κατηγορία «Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση», καθώς και το Βραβείο SILVER στην κατηγορία “Επενδυτική Δραστηριότητα / Επέκταση παραγωγικών

δυνατοτήτων / Εξαγορά / Εξωστρέφεια / Εξαγωγές, Έρευνα.

Αυτές οι διακρίσεις επισφραγίζουν τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας για καινοτομία στον τομέα της υγείας, αντανακλώντας τις στρατηγικές επενδύσεις και την εκτεταμένη ανάπτυξή της μέσα στα χρόνια. Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία αναπτύσσετε με διψήφιο ετήσιο μέσο ρυθμό ανάπτυξης.

H Σόνια Λαζαρίζου-Γερολυμάτου, VP & General Manager της Gerolymatos International δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις που απονεμήθηκαν στην εταιρεία μας.

Αυτά τα βραβεία είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της συνεχούς καινοτομίας που είναι ριζωμένα στην κουλτούρα της Gerolymatos International. Επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας για αριστεία και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την πρόοδο και τη βελτίωση στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

To άρθρο Gerolymatos International: Δύο σημαντικά βραβεία στα Healthcare Business Awards 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Gerolymatos International, Δύο, Healthcare Business Awards 2023,Gerolymatos International, dyo, Healthcare Business Awards 2023