Πόλεμο της Greek Mafia μέσα από τις φυλακές βλέπουν οι αρχές πίσω από τις βόμβες σε Πειραιά και Καλλιθέα

21:00 30/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την έκρηξη βόμβας στο βενζινάδικο στον Πειραιά και στην κάβα στην Καλλιθέα.

Η έκρηξη στην κάβα, είναι απάντηση της δεύτερης ομάδας στη βόμβα στο βενζινάδικο και οι τέσσερις συλληφθέντες που έπεσαν

στα νύχια της Δίωξης Εκβιαστών, είναι μέλη των επιχειρησιακών βραχιόνων των δυο συμμοριών.

Μάλιστα, ο ένας απο τους συλληφθέντες ειναι γνωστός στην Ασφάλεια με παρελθόν, κυκλοφορούσε με τρία διαφορετικά προσωνύμια και αναλάμβανε κατά παραγγελία επιθέσεις.

Ο δεύτερος απο τους τέσσερις, υπάγεται στο διευθυντήριο συμμορίας της νύχτας με αρχηγό παλαιό γνώριμο των αρχών.

«Πόλεμος» μέσα από τις φυλακές

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η διαμάχη για τα δύο αυτά περιστατικά έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε έναν 53χρονο έγκλειστο των φυλακών που έχει κατηγορηθεί για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο και σε έναν 54χρονο επίσης έγκλειστο με τα προσωνύμια «μεγάλος» ή «τρελός».

Μάλιστα, σε βάρος του είχε εκδοθεί και απόπειρα ανθρωποκτονίας το 2020 έξω από φούρνο στη Βούλα.

Πώς συνδέονται οι δύο υποθέσεις

Η έκρηξη στο βενζινάδικο στον Πειραιά σημειώθηκε τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου 2024.

Σκιώδης ιδιοκτήτης ήταν ένας 43χρονος γνωστός ως «ζαμπόν» που είχε δολοφονηθεί πρόσφατα στον Νέο Κόσμο. Μετά το θάνατό του το πρατήριο επιθυμούσε να το κληρονομήσει ο 53χρονος κουμπάρος του.

Ωστόσο, η έκρηξη που σημειώθηκε, χωρίς να έχει στοιχειοθετηθεί, αποδόθηκε τότε στον 53χρονο, τον μοναδικό επιζώντα της τριανδρίας της Greek Mafia.

Δεν άργησαν όμως να έρθουν τα αντίποινα αφού μετά από τρεις ημέρες σημειώθηκε η βομβιστική επίθεση στην κάβα ποτών στην Καλλιθέα.

Δράστες της επίθεσης φέρονται ένας υπαρχηγός του «μεγάλου» ή «τρελού», ένας 35χρονος από την Αλβανία και ένας 39χρονος που συνελήφθη.

Επίσης, η αστυνομία συνέλαβε και δυο ακόμη άτομα 37 και 40 ετών ως δράστες της έκρηξης στο πρατήριο υγρών καυσίμων. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ερευνάται και μια επίθεση με πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Συγγρού. 

To άρθρο Πόλεμο της Greek Mafia μέσα από τις φυλακές βλέπουν οι αρχές πίσω από τις βόμβες σε Πειραιά και Καλλιθέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Greek Mafia, Ξεκαθάρισμα, Πειραιά, Καλλιθέα,Greek Mafia, xekatharisma, peiraia, kallithea