MasterChef 2023: Η Πωλίνα και οι επιλογές της ανατρέπουν τα πάντα

04:35 23/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Tην Τρίτη, ο Αριστοτέλης ηττήθηκε στη μονομαχία με την «εισβολέα» Μαρία Λαζαρίδου, η οποία τού πήρε τη θέση στο MasterChef 2023.

Η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία γνωρίσαμε μέσα από το Masterchef 5, ήταν η παίκτρια – εισβολέας που διεκδίκησε μία θέση στο MasterChef 2023 από τον Αριστοτέλη. Κατάφερε να κερδίσει στη μονομαχία με τον Αριστοτέλη και μπήκε στον διαγωνισμό.

«Και πέφτει ένα ψυχρό κλίμα λες και μπήκε ο Βόλντεμορτ στο σπίτι!», ακούστηκε να λέει ο Άγγελος, αναφερόμενος στη στιγμή που η Μαρία μπήκε στο σπίτι του Masterchef.

Οι

περισσότεροι από τους παίκτες δυσαρεστήθηκαν όταν είδαν την πόρτα να ανοίγει και να μπαίνει η Μαρία αντί του Αριστοτέλη με τον οποίο είχαν δεθεί.

Η Μαρία, από την πλευρά της, δήλωσε στην κάμερα του Masterchef: «Είμαι έτοιμη για την πρώτη μου ομαδική, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα αν και δεν ξέρω ούτε τα ονόματά τους. Ελπίζω να κερδίσουμε και να μη χρειαστεί να ψηφιστούμε γιατί σίγουρα θα με ψηφίσουν».

Η Ομαδική Δοκιμασία έχει θέμα το cocktail pairing και αναμένεται άκρως απαιτητική. Η Πωλίνα, ως νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας, έχει τα πλεονεκτήματα. Πόσο στρατηγική θα τα αξιοποιήσει;

     View this post on Instagram           

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Την Πέμπτη 23/02, μην χάσετε το νέο επεισόδιο του MasterChef 2023.

 

To άρθρο MasterChef 2023: Η Πωλίνα και οι επιλογές της ανατρέπουν τα πάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα